John Mayer koncert i Forum

16. oktober 2013

John Mayer holdte koncert i Forum i dag.

Jeg ELSKER hans musik. Virkelig!
Så det er ikke nogen hemmelighed at jeg virkelig glædede mig til at komme på job i dag.

Som altid når jeg har glædet mig til en oplevelse, så håber jeg ikke at mine forventninger er for høje sådan at jeg bliver skuffet.
Men her var de altså rigtig høje, og han lavede i den grad op til mine forventninger.
Og så er han altså lidt sød. 😛

getimage.aspx

Koncerten blev spillet for fuldt hus, alt var udsolgt. Og folk kom i den fedeste stemning og var parat til at få en fed oplevelse. 🙂

John Mayer er en musiker der bryder genregrænser og har optrådt og/eller indspillet med en ekstraordinær vifte af kunstnere fra så forskellige musikverdener som rock, blues, hiphop, jazz og country, heriblandt Eric Clapton, BB King, Buddy Guy, T-Bone Burnett, Herbie Hancock, Dixie Chicks, Jay Z og Alicia Keys.
_____________________________________________________________________________

gabrielleaplin2

Gabrielle Aplin er support til John Mayer i Forum.
I december 2012 strøg den 20-årige singer-songwriter ind på singlehitlistens førsteplads med sin cover-version af balladen “The Power of Love” fra 80’er-successen Frankie Goes To Hollywood. Inden da var hendes cover brugt i en tv-reklame, hvilket skabte mængdernes opmærksomhed. På YouTube er videoen set mere end ni mio. gange. Udover flere covers af blandt andet Paramore og You Me at Six har Gabrielle Aplin tidligere i år udsendt singlen “Please Don’t Say You Love Me”, som både strøg ind i Top 10 og blev anvendt som lydside i den britiske tv-serie Waterloo Road.

______________________________________________________________________

Jeg håber sådan at han gæster Danmark igen SNART!!

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar