Kunne ikke trække et smil uden jeg frygtede at mit ansigt ville falde af pga kulden

27. januar 2014

Syntes godt nok det bidende koldt udenfor.
Selvom jeg er iført min store vinterjakke som fungere ganske fint, og min store støvler der også holder fødder varme, vanter til hænder. Men så er det bare som om der noget der mangler.!!
Hvor? lige i ansigtet… er du sindsyg hvor er det koldt der. Det helt vanvittigt!
10 min. ude med hunden, og jeg kunne ikke trække et smil uden jeg frygtede at mit ansigt ville falde af. 🙂

Heldigvis kan min jakke lukkes helt tæt om ansigtet så kun mine øjne er fri. og det jo smadder smart og lave sådan en jakke.. problemet er bare MAN KAN IKKE SE ELLER HØRER EN SKID!! og det fuldstændig umuligt at kigge til siden med mindre hele kroppen følger med.
SÅ derfor har jeg besluttet at købe mig en ansigtsvarmer. joo det kan man godt få har jeg googlet mig til, ligner godt nok en røver med sådan en på.Og frygter hvordan jeg skal trække vejret da der ikke er huller til munden og det så bliver rimelig fugtig af ens ånde i den tænker jeg – men det skal prøves inden min hud ødelægges af frosten.

Udover denne nye ting til ansigtet jeg har købt på nettet, så bruger jeg også div. cremer for at pleje mit ansigt og holde det fint og fugtigt..

Hvad gør du for dit ansigt? 😀

 

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar