Hurtta frakke til Gucci, nu det slut med at fryse

28. januar 2014
 Heey Bloggen.

Så ramte vinteren os for alvor hva?! Det har jo væltet ned med sne.

Selvom jeg godt vidste det, så kom det faktisk bag på mig, og jeg har slet ikke nået og købe en rigtig vinterfrakke til Gucci. Hun har kun det lille dækken her, som kun dækker ryggen og det er bare slet ikke nok på vores lange gåture, hun fryser helt vildt den stakkel.

 Det er trist for hun elsker vores lange gåture og hun er vild med at lege i sneen, men fordi hun fryser så meget så bliver der ikke meget af de lange ture og leg i sneen.

Så derfor har jeg skyndt mig ind og bestille en vinterfrakke til hende, så hun ikke skal gå og fryse længere.

Jeg googlede lidt og fandt så en som jeg syntes var super fin.

Jakken er fra Hurtta og findes i Blå, sort og rød.. Men denne blå var på tilbud med 50% så den gik fra 629 kr til 314,50 kr. Dette tilbud kunne jeg ikke modstå.

Jeg kunne alligevel ikke lide den røde og jeg syntes blå er så fin en farve til en hvid hund 🙂 så nu venter vi på posten så hun kan få sin nye varme vinter jakke på.

Lidt information om jakken;
Hurtta Pro vinterfrakke er et praktisk vinterdækken lavet i Houndtex, hvor der er tænkt på alle detaljer: Houndtex er et 100% vind- og vandtæt samt åndbart materiale. Foret med kraftig og blødt fleece. Kraftige 3M reflekser, så hunden kan ses fra alle vinkler. Tapede syningen, så intet vand kan komme igennem. Justerbar halsåbning, så jakken kan sidde helt tæt til hunden. Kraven er foret med blød og skånsom imiteret pels. Lukkes let på hundens ryg. Jakken kan sættes fast ved hjælp af elastikker om hundens bagben, så den holdes på plads under gåturen.

Den fåes i str. 27 cm til 85 cm.

Hvis du heller ikke kan modstå tilbudet så kan du købe jakken ved alt til hund og kat

Der kan du også se de andre jakker og farver som de har. Der er i øjeblikket tilbud på en masse jakker inde ved dem.

Jeg glæder mig til at iklæde  min elskede hund sin nye jakker, og der vil naturligvis komme en opdate med billede når jakken er modtaget og prøvet.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar