Hao Hua – kina mad

10. marts 2014

Da jeg vågnede til det dejlige vejr i dag, var min første tanke “Min altan skal ha en tur, den skal gøres klar til sommer.”
Så jeg gik en tur med hunden og så gik jeg ellers i gang med at vaske ned og gøre rent, rydde ud. Så op med gamle blomster og ud med dem, og vaske vægge og gulv og så gøre klar til nye blomster.

Og det da det søndag og havde været i gang hele dagen, blev jeg enig med min søn om at vi ikke gad lave mad, så vi tog på Hao Hua som er en Kinesisk Restaurant i byen.
Der kommer vi indimellem det tæt på, de har sushi i deres Buffet og det billigt.
Deres personale er ikke noget at råbe højt om, de møg sure, forstår ikke sproget og er ekstrem dårlige til at holde øje med folk, og man må ofte sidde længe før de kommer til en.

foto 1 foto 3
I dag bad jeg om regningen da vi var færdige, 5 gange måtte jeg gentage mig til en kvindelig tjener, som til sidst siger hun “Ja” og så gik hun videre, og så sad vi der og kiggede og regningen kom ikke.
Efter 15 min. begynder jeg at rejse mig og tage tøj på og er på vej til at gå da den eneste som  kan dansk kommer farende.
Jeg fortæller hende at vi var på vej til at gå fordi vi flere gange havde bedt om regningen og da den ikke var kommet efter 15 min. tog jeg det som de havde givet maden. 😉
SÅ kom regningen, jeg betalte og gik.

Så skal man spise der, så skal man ha tid og tålmodighed. 🙂

Relaterede Indlæg

1 Kommentar

  • Svar Bettina at

    Frisk gået alligevel Heidi, men frækt at de ikke fatter hat af hvad folk siger til dem, det afholder jo næsten en fra at ville komme igen også selvom maden er god og billig.

  • Skriv kommentar