Wokmad og hygge

30. maj 2014

I dag har den stået i familiens tegn.
Min mor, søster og jeg havde lavet en aftale om at tage ud og spise i dag på et af mine yndlings steder på Amager.
De laver bare den skønneste wok mad. Jeg tager altid den samme ret, faktisk lidt tosset, for de andre retter lyder også virkelig lækre.
I dag da jeg så min mors ret, sad jeg lidt og fortrød jeg ikke havde prøvet noget nyt, for hendes så virkelig farverig og meget indbydende ud, og det samme gjorde min søsters, hvor min er lidt mere trist i farven, men det smager FANTASTISK.

Vi sluttede af med at runde lagkage huset på Christianshavn (Næ jeg har på ingen måder godt af det) MEN det altså fredag og det skulle fejres. 🙂 Så vi købte en af deres lagkager med hjem. MUMS skal jeg hilse og sige, den er alle 197,- værd!

Nu vi kommet hjem, har smækket mine ben op, og overvejer og sætte en film på. Men det evige problem – HVAD skal jeg se?

foto 1 foto 4
foto 3

foto 5

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar