Vil du med i Jem & Fix?

13. juni 2014

Jeg er igen nogle dage ved min mor, hvor jeg har lovet at gøre hendes terrasse mere hyggelig og indbydende.
I dag da vi er stået op, og snakker om hvor meget hendes have ligner en jungle spørger hun mig “Heidi vil du ikke lige med ud i Jem & Fix, jeg vil gerne se på et lille hegn til nogen bede jeg vil ha i haven” – Naiv som jeg er, så sidder jeg kort efter i bilen, til noget der ligner have helvede. Først Jem & Fix, så et andet byggemarked, og så et 3 byggemarked, for så at lande i Jem & Fix igen.
Her finder vi det hegn hun gerne vil ha til sine bede, det lyder virkelig ikke som nogen vild opgave. Jeg tænkte det HURTIG overstået, altså lige indtil hun glad siger ” Heidi vi skal ha 33 stykker af de der træhegn”
33?? Er det en ny park du har gang i?
Nå jeg læsser og læsser og læsse op på den her vogn som er ved at brase sammen, og man næsten kan se svedet stå ud af skruerne på den.
Da vi på vej mod kassen, siger hun “GUD der også det der hegn, det faktisk bedre”
Ja den er god nok, tilbage med de 33 hegn, på sin plads, over til de her “meget bedre hegn” læsse 33 stykker af dem på den stakkels vogn, ind og betale, og ud og læsse de her hegn ind i bilen. Det jo overhoved ikke hårdt,(ironi kan forkomme.) jeg overlever med en klemmelus, lidt splinter, rifter og tænker ” endelig færdig med at bære” indtil det går op for mig at det jo ikke er i bilen damen skal bruge de her 33 hegn, det jo i hendes have. PUHA de skal altså også UD af bilen igen.

Næste gang min mor eller en anden med have spørger om jeg vil med i byggemarked, så tror jeg faktisk jeg er meget optaget den dag! 🙂

10296739_10202663640138451_7997693924318779219_n

Nå men da vi kommer hjem, smutter min mor ret hurtig ud af døren, da hun har en aftale. Jeg smider mig på sofaen og tænker jeg ALDRIG nogensinde får normale arme igen. (De ømme og føltes ekstrem lange) Og mens jeg ligger der, bliver jeg angrebet af min ADHD, og pludselig er det verdens bedste ide, og gå i gang på terrassen hvor min mor har et bord på væggen der skulle pilles ned. Så i gang med det, og det var ikke nemt skal jeg hilse og sige med de her ømme arme. (Der er muskler de bare ekstrem generte siden de aldrig vil vise sig i længere tid.)
Får fejet, flyttet nogen ret tunge plader over i skuret (med hjælp fra min søn, faktisk var det ham som tog de fleste. 😛 ) rykket lidt på plads, og overvejede hurtig og gå i storskrald med de ting som skulle smides ud. MEN så vågnede jeg ligesom af den her superwoman rus jeg pludselig var i, og fik sat mig ned.
Her sidder jeg så nu og blogger, og frygter min mor snart er på vej hjem, for så skal de her 33 hegn bæres ind i haven! 😀

Vil tage billeder imorgen af vores havehelvede, og smide ind i bloggen så i kan følge lidt med, hvem ved måske i får inspiration. 🙂

Har du nogen ide til en flot have, i en lille have, så vis mig det endelig. 🙂

foto Krukkerne er fra Jysk og koster 60 kr stykket i øjeblikket. og Buddha lampen er en gammel en jeg for nogen år siden forærede min mor. 🙂

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar