Miley Cyrus koncert – Ikke for små børn

17. juni 2014

Hold nu op hvor jeg ikke når og får blogget alt det jeg vil, jeg er stadig virkelig ophængt med en masse ting. Men lige nu har jeg lidt tid hvor jeg måske kan få indhentet bare lidt af det jeg gerne ville ha delt med jer for længe siden?! 🙂

Jeg var i Forum og arbejde da Miley Cyrus var og spille der.

Jeg indrømmer at jeg var blank. Kendte ikke rigtig noget til hende, havde hørt en enkel sang med hende, som ikke var noget for mig. Og så havde jeg fået fortalt at hun spillede Hanna Montana i det tv program min søster fulgte da hun var mindre.
Og med en børnestjerne i tankerne, var det show jeg oplevede ikke det jeg havde regnet med.
Hold nu op altså, jeg kom ret hurtig i tvivl om jeg var på sex messen eller om jeg var koncert. Hun fik mig til at føle mig gammel, sådan rigtig gammel, da de første ” Hvor er jeg glad for de børn på gulvet helt ned i 6 års alderen ikke er mine.” tanker dukkede op i mit hoved.
Jeg håber inderligt at de mennesker klædt ud som bamser, fik børnenes øjne rettet mere over på dem, end Miley fik deres øjne rettet mod det underliv hun meget ofte pillede ved.

Når det så er sagt, så var det et fantastisk sceneshow hun havde med sig, der var konstant gang i den på scenen, og hele tiden nogle forskellige ting, og der var pyntet fint op med balloner rundt omkring.
Ja ja jeg er en gammel trunte, som også kigger efter sceneshowet, det betyder virkelig meget med et fedt show, når personen er intetsigende, for mig. 🙂

Men jeg er den oplevelse rigere, og vil ikke være den foruden. 🙂

Nu hvor jeg har hørt hende live, så er hendes musik stadig ikke mig, på nær det her nummer

Tryk på billederne, så bliver de større.

Var du inde og opleve hende i Forum?
Og hvad syntes du om koncerten og hendes optræden?

Igår var jeg på arbejde i PARKEN til One Direction, dette vil du kunne læse mere om på bloggen en af dagene. 🙂

Relaterede Indlæg

1 Kommentar

  • Svar Michelle Eckert at

    Den pige er godt nok blevet for meget, puha! Så forfærdeligt at yngre piger og generelt børn stadig ser op til hende! Man bliver helt bekymret for hvad fremtiden bringer 😉

    Knus Michelle Eckert ♥
    http://michelleeckert.bloggersdelight.dk/

  • Skriv kommentar