Stor søn, nervøs mor!

25. juni 2014

Jeg har altid grint når jeg som teenager ikke kom hjem til tiden, og min mor stiktosset sagde “Jeg har bare siddet her og været pisse bange og nervøs for om der var sket dig noget, hvor har været? Hvad har du lavet? Du kunne godt ha ringet”

Nu har jeg selv en teenager, og kan godt mærke den følelse min mor sad med dengang.
Imorgen er der dimission på hans skole, han skal ha sit bevis, og derefter skal han i byen og feste og drikke med sine venner.
Selvom det først er imorgen sidder jeg allerede med tanker, og ondt i maven. Og det blev dælmer ikke bedre af han siger “Det er jo bare nede ved søen vi skal sidde og grille og drikke.”
SØEN? Drikke? De to ting er en virkelig dårlig kombination i min verden, og jeg har mest af alt bare lyst til at sætte mig på en bænk tæt på med en kikkert hele aftenen, for at sikre min søn ikke ryger i vandet og ikke kan komme op igen, eller sikre at han ikke bliver så fuld at det farligt for ham.
MEN det går jo ikke, jeg er vel nødt til at acceptere at han er ved at være voksen, og faktisk på trods af at han er teenager har valgt og tage hoved med når han forlader hjemmet.

Og det skal da heller ikke være nogen hemmelighed at det er enormt skræmmende at min søn er blevet så stor lige pludselig. (ja ja det burde jo ikke komme bag på mig, han er jo ikke blevet 16 på nat men alligevel!! )
Sidste dag i folkeskolen og så skal han i noget praktik i IT virksomhed efter sommerferien.
Men det er jo også bare fordi jeg elsker ham så højt, at jeg er så nervøs ik?! Han er jo stadig min lille dreng. <3

10406425_10203716155495113_7792081719230975974_n

I dag har jeg så været til min søsters dimission på hendes skole, for hun forlod 10. klasse i dag.
Og hvis du har læst ovenstående, så kan jeg fortælle dig at min søster i dag har tænkt sig og hænge ud med sine venner præcis samme sted som min søn imorgen, og de skal også ha lidt at drikke, og så vi tilbage med søen, og alkohol, ikke gode ting sammen.
Men min mor sidder nu som den voksne og nok meget heldig for min søster, ellers var jeg nok taget afsted med min kikkert for at sikre der ikke sker hende noget. 🙂

Åh de unger, jeg får så ondt i maven. 🙂

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar