Radio interview.

22. juli 2014

Åh hvor jeg nyder varmen, og sommeren. Jeg ville ønske det var sådan vejr året rundt. Men det bare så varmt at jeg ærligt talt først er ved min computer når det når hen af aften, hvor varmen er begyndt at falde lidt. 🙂

Nå men tilbage til overskriften. 🙂

hr

Hvidovre Nærradio vil den 4. Aug. 2014 lave et portræt af mig, hvor jeg bliver interviewet om mig som person, samt mit forhold til dyrene bl.a. 🙂

Det vil være en del af deres loop seance og vil derfor blive sendt ca. 17 gange fra søndag d. 10/8  kl 15 til fredag d. 15/8 kl. 10.

Hvis du ikke lige får det hørt, enten fordi du ikke har tid, eller fordi du ikke kan nå den radio kanal fra hvor du bor, så bare rolig. 🙂 Jeg lover at jeg nok skal lægge et link ind til hvor du kan hører det, efter det er sendt. 🙂

Knus

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar