Best Western Leoso Hotel Leverkusen

17. august 2014

Lad mig starte med at slå en ting fast. Jeg har flyskræk så det basker!!
Når jeg fortæller folk det får jeg ofte tilbage “Hvad er du bange for, det er mere sikkert at flyve end det er at kører bil, og der ikke nogen som er blevet deroppe” Og nej det er der muligvis ikke, og det er nu heller ikke tanken om at lande på en lidt for stor sky, med en lidt for grim engel uden humor jeg frygter. Nej det jeg er bange for er hvor hurtig jeg lige kommer ned igen.
Jeg ser jo gerne jeg kommer ned under kontrolleret forhold, men det ikke altid lige sådan det sker, hvis man altså lige som jeg læser alle artikler om de her kæmpe maskiner som virkelig kommer ned i en ukontrolleret fart, så ser man det meget de røget ned på det sidste. (Læs de styrter.)

Men på trods af min skræk er jeg alligevel blevet lokket med til Leverkusen, og endda i en flyver. 🙂
Og jeg var nede i mandags og bestille mit pas, som jeg var så heldig og få allerede 2 dage efter. 🙂
Jeg tager afsted sammen med 3 skønne mænd, fra mit arbejde i PARKEN. Vi skal ned og se FCK spille den 27. men har valgt at tage nogen dage dernede, og jeg glæder mig ærlig talt.

Vi har booket os ind på Best Western Leoso Hotel Leverkusen, der ser super skønt ud, og meget stilfuldt syntes jeg. 🙂
photovisi-downloadNu mangler vi bare at FCK vinder på tirsdag, og så igen når vi er i Leverkusen for at se dem spille, så det helt perfekt. 🙂

Knus

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar