Tøseaften: Billeder

17. august 2014

Jeg har åbenbart for meget fritid, for jeg har lige siddet og kigget mine mange billeder igennem på min computer. 🙂

Og så faldt jeg over disse billeder.
ggBilleder med de 3 tøser jeg holder aller mest af i mit liv. Det kvinder jeg har kendt det meste af mit liv. Vi har gået i folkeskole sammen, to af os i samme klasse og de andre to andre i min parallelklasse. 🙂
Vi kan stadig fjolle rundt som i folkeskolen, selvom vi har rundt de 30 for nogle år siden. (Host Host vi stadig kun 25.) 😀

Vi mødes indimellem og spiser sammen og hygger super fed måde og holde kontakten ved lige på, og ja så lige få reddet hele verden nu vi alligevel er samlet os superkvinder. 🙂

Selvom jeg deler næsten alt med dem, så har de stadig til gode og møde min kæreste. 🙂 Og jeg skal love for at jeg har hørt for det. 🙂 “Hvornår skal vi se ham”“Hvornår skal vi møde giraffen” “I kan bare ringe om en dag, så vi hjemme så vi kan se ham”

Og ja selvfølgelig skal han vises frem når tiden er, også til jer læsere. (Jeg ved i er vildt nysgerrige.) 😀

Meen i kommer til at vente lidt endnu. 🙂

Knus.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar