Regn det hyggeligt.

31. august 2014

Imens halvdelen af mine venner på Facebook brokker sig over vejret i dag, så sidder jeg med the, nattøj, og Zulu på mit tv og hygger. raonJeg indrømmer gerne jeg elsker sol og sommer, og den varme den bringer med sig. Men når det indimellem regner en dag eller to, så syntes jeg faktisk det er super hyggelig.
Jeg skynder mig ikke engang når jeg er ude med hunden, jeg syntes det er afslappende og hyggelig og gå der i regnen og lade tankerne flyve. 🙂 Min hund har dog en anden mening end min. 😛 (Hun trækker mig rundt som en gal, lad os dog komme hjem for fanden. 🙂 )

I aften må jeg dog alligevel i andet tøj da jeg skal ud og spise sushi med min familie. 🙂

Hvad bruger du dagen på, i regnvejret?

'Rain Room' installationKnus

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar