Vandperler

1. oktober 2014

Jeg elsker at pynt mit hjem med smukke ting, og jeg har bl.a fade jeg har pynt med lys, samt nogen fyrfads stager hvor jeg har puttet en masse små farvede pynte sten i. Super træls da jeg er ekspert i at få spredt de her sten i hele hjemmet hver gang jeg bare tænker på at røre ved min stage.
Det blev jeg træt af og søgte så alternativ til de her sten.
Alternativet kom da jeg sad hjemme ved min veninde, og kiggede på hendes orkideer, som står i gennemsigtige krukker. Her var der ingen jord at finde, men i stedet stod rødderne plantet i de smukkeste farvede perler.
Jeg har aldrig set disse perler før jeg sad ved min veninde, og kendte derfor heller ikke til deres virkning.

En vandperle er en lille bitte rund perle, som består af polymer, som vokser ca. 100 gange sin egen str. når den har ligget i vand i ca. 10-12 timer.
Når man har lavet den mængde vandperler man ønsker at bruge, kan man bruge dem i sine orkideer i stedet for den jord, bark eller hvad planten nu står i når man køber den. Hvorfor vandperler er bedre end det orkideen oprindelig står i er, at orkideen kun suger den væske den skal bruge fra vandperlerne, og dermed skal man ikke være bekymret for, om orkideen får for meget eller for lidt vand, og derfor vil planten straks for det bedre. Vandperlerne kan også bruges i dekorationer og til pynt for sig selv, i hjemmet, som var det jeg søgte.

IMG_0019
Jeg røg straks på nettet og kiggede på den hjemmeside min veninde havde anbefalet mig. De har et fint udvalg, og så er de ikke så dyre. 🙂

Blandet farver 16,-/ Blå perler 12,-/ Grønne perler 15,-/ Lilla marmor 13,-/ Røde 15,-

almeksklsorthvidklar blaa7 groen8 lilla1roed5Jeg syntes de røde og grønne er gode farver her op til jul. Både i blomsterne, men også i dekorationer. Og så er det en nem og lidt sjov løsning til pynt syntes jeg, så farvel til småsten i hele hytten og goddav til vandperler. 🙂

Der er ca. 12 forskellige farver at vælge mellem, og de har lavet ca. 5 forskellige startsæt til folk som jeg der er nybegynder.
Og der forskellige typer af perler.
Ved køb af over 200,- så er der fri fragt, og hvis du bestiller inden kl. 15 så bliver din ordre sendt samme dag.

Jeg har mange kreative veninder, og derfor faldt tanken da også på at dette fremover kunne være en del af en eventuelt værtinde gave. 🙂

Jeg faldt over dette billede hvor der er lavet et mix af farver.
ef54-548c-4a64-bf4c-97cb5e221842En god ide til en festlig lejlighed. 🙂

Jeg har handlet ved aquaperlen.dk 🙂

Relaterede Indlæg

3 Kommentarer

  • Svar Mathias at

    Det ser dog forfærdeligt grimt ud. Magen til dårlig smag.

  • Svar jacob at

    Det ser ret godt ud! 🙂

  • Skriv kommentar