Heidi – mener du det når du siger at du elsker alle?

10. november 2014

Ja det er ved gud jeg mener det!

Jeg elsker alle uden undtagelse!

Hvordan kan man så elske alle tænker du nok?
Det er nemt nok, for der er nogle jeg elsker og tilbringe min tid sammen med.
Og der er dem jeg elsker at undgå.
Og så er der dem jeg ville elske og give en på skallen!

Jeg har få meget tætte venner. Jeg er blevet svigtet en del igennem mit liv, og det lære man altså af! Det er få mennesker som får lov at komme ind i mit liv og i mit hjem. Jeg vil jo meget hellere ha dyr omkring mig end mennesker. Men alle gode mennesker og alle de dyr i verden, det er dem jeg elsker at tilbringe min tid sammen med.

I den butik hvor jeg handler, støder jeg ofte ind i byens lokale tosse. Og af en eller anden grund har den person bildt sig ind at hver gang jeg kommer i butikken, så er det for hendes skyld og at jeg klart vil høre om hele hendes liv. (Tro mig det vil jeg virkelig ikke!)
Og hun har absolut ingen fornemmelse for noget som helst, så da jeg mødte hende sidst, ja så faldt hendes snak på kønsvorter. (Ja skræmmende midt i grønt afd. alligevel!) og jeg lagde pænt mine agurker tilbage på hylden (Man ved jo ikke hvor de sidst har været, og kønsvorter lyder ikke tiltalende i mine øre!) og kom så hurtig væk som det nu kunne lade sig gøre, med den slags personer uden fornemmelse.
Siden er hun virkelig blevet en person jeg elsker at undgå. (Jeg flygter hellere ud af butikken end hun sætter sig fast på mig igen med endnu en historie jeg ikke vil høre!)

Det er ingen hemmelighed at jeg har et temperament, som kan få en italiener til at råbe “hids dig ned” og det kommer frem hvis man ikke er god ved dyrene, eller hvis jeg oplever uretfærdighed.
Jeg har kæmpet en del sager for dyrene. Men jeg har også kæmpet for at få frataget pædofiles rettigheder til brug af internettet. (Jeg jagtede en pædofil, som endte med at få en historisk dom.)
Jeg kan bare ikke ha med menneske at gøre som ikke er gode ved dyrene eller ved børnene eller bare mennesker som er belastende.
Og det er dem jeg ville elske og give en på skallen.

203098972_640

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar