Healingmassage + tilbud

11. november 2014

 

Altså I gamle dage ville Maja nok blive brændt på bålet, fordi man den gang brændte kvinder som kunne helbrede, eller udgøre noget som bare minder om mirakler.
Jeg har pga. min sklerose, og min angst en del spændinger og smerter i min krop, som indimellem ikke er til at holde ud, til tider så slemt at jeg ikke rigtig fungere i min hverdag.

Jeg har været ved massør nogle gange, men syntes altid at jeg har mere ondt når jeg går end da jeg kom, fordi jeg nærmest fungere som hakket kalv og flæsk når jeg ligger på briksen og bliver gennem vredet og hakket igennem. De tager bare for hårdt fat i forhold til jeg er så anspændt, og har smerter fandeme over alt. Så det har faktisk afskrækket mig for at blive ved at opsøge en massør.

Men forleden falder jeg over et indlæg i en gruppe jeg er i på Facebook, hvor en kvinde skriver hun tilbyder healingmassage. Måden hun skrev på var venlig og tiltalende og da jeg så læser indlæget igennem og ser at hun også tilbyder at komme hjem til en, hvor hun vil ha sine ting med, så blev jeg virkelig fanget, for halløj massage på en briks i eget hjem i 1½ time, betyder at jeg ikke skal lette min der tilrettede store mås og bevæge mig for det. Juhu jeg var fanget. (Der er også hendes klinik i Albertslund man kan besøge.)
Jeg kontakter Maja (som hun hedder) i indbakken, og vi får hurtig aftalt at hun vil komme hjem til mig dagen efter.

Maja kommer hjem til mig som aftalt, og får sat sin briks op.

IMG_2358Jeg får gjort hende bekendt med at jeg ikke er så god til det der med kun at ligge i trusser overfor fremmet mennesker, og da slet ikke når man mere eller mindre har formen som Buddha.
Men hendes væsen er så rart, og jeg følte ikke ubehag for det er sådan at man får lagt tæpper over sig, og kun den del Maja arbejder med er bart, så man ligger ikke bare der til skue. SÅ fedt!
Maja medbringer noget beroligende musik som blev sat på, og da hun går i gang med sin massage, ja så skal jeg flere gange tage mig selv i ikke at falde hen.
Jeg har aldrig slappet så meget af under massage, eller i et fremmet selvskab for den slags skyld.
Maja har evner ud over det naturlige, hun kan ”se” med sine hænder hvad der forsager smerten.  Maja kan klart bruges som massør til velvære i dagligdagen – det burde være alle forundt. Maja er yderst professionel og jeg vil til enhver tid anbefale Maja som massør.

IMG_2361

Kort om healingmassage:
Healingsmassagen er en kombination af velværemassage, healing og lange blide strøg.
Kroppen behøver ikke at modarbejde massagen eller at spænde op som ved hård fysiurgisk massage. Når man er tryg og slapper godt af, så åbner musklerne sig mere. De bliver nemmere at arbejde med og dermed også mere modtagelig for massagen og healingen. Derved virker massagen dybere.

Jeg har også fået fornøjelsen af at komme med et super tilbud til jer kære læsere.
I har nu chancen frem til jul (22. dec.) at få 1,5 times healingmassage og 15 min. samtale med Maja. for 500,- For at få tilbudet skal i bare ved henvendelse sige “Heidi H Hansen” så sparre i 250 kr. 🙂

Jeg glæder mig virkelig meget til December hvor jeg igen skal på briksen ved Maja. 🙂

I kan finde Majas Facebook side HER.

11

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar