Oslo turen.

20. november 2014

Jeg havde i flere måneder set frem til Oslo turen. En rigtig sjov og hyggelig weekend.

Ærligt så havde jeg aldrig været på et af de store værelser. Da jeg for mange år siden med vennerne var ombord, så havde vi blot et af de små vær med et lille vindue, for vi brugte det jo bare til at sove på.
Så faktisk havde jeg ikke de store forventninger til værelset selvom jeg vidste det var større end det jeg var på sidste gang.
Det værelse vi havde var ren luksus, det var næsten nye værelser, helt vildt meget plads, og egen altan, og udsigt overover vandet fra to sider af værelset, hvilket er en udsigt det næppe findes bedre når man bor på 11 etage som er den øverste på skibet. :)

Jeg er vildt med havet, jeg finder det så beroligende, og jeg kan bruge timer på bare at sidde og kigge udover, så dette værelse var en perfekt overraskelse til mig, og lige hvad jeg havde brug for.

Og både på ud og hjem turen blev jeg overrasket med Bobler. mums!

1

Om lørdagen hvor man lander i Oslo har man lidt tid man skal ha brugt, mens besætningen får gjort rent, og de ting de nu skal, så der var vi på en guidet rundtur i Oslo.
Vi var bl.a. i en park kun med nøgne statuer, (det løgn der 2 af dem som har tøj på!) og jeg som normalt finder den slags møgkedelig, syntes det var ret sjovt, der var nemlig en tanke bag disse nøgne statuer.
Der er bl.a. en høj en, hvor det starter på toppen med man bliver født, nu længere ned man kigger nu ældre bliver man, og til sidst dør man. Meget fedt tænkt når nu man skal finde på den slags. 🙂

Efterfølgende blev vi kørt til holmenkollen, der hvor alt det ski halløj finder sted. Det var en super fed udsigt er jeg sikker på!
Jeg er seriøst højdeskræk, så jeg nærmest kravlede langs væggene mens jeg havde en vandskade under mine arme, og i ansigtet. 🙂

2

Vi endte med at spise lidt frokost i byen inden vi igen fandt vejen til skibet. 🙂

IMG_2542 IMG_2543Om bord havde vi bestilt deres lækre jule “Tag selv” mad – det kan klart anbefales hvis man rejser med Oslo båden på denne tid af året. Hold om der var meget og vælge mellem, og det smagte fantastisk.

Om aftenen, var vi et smut fordi baren/diskoteket en tur og lige få en drink inden vi fandt vores værelse igen. 🙂

xoxo

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar