Kære Julemand…

8. december 2014

18120
Og det kan jeg faktisk!
Jeg måtte virkelig give mig selv den her computer. Jeg kan jo for fanden ikke forvente at ham den tykke i den røde dragt giver mig alt, jeg har jo nok lavet lidt unoder!
Den anden computer jeg havde, var altså knækket i det der hængsel (tror jeg det hedder.) som holder skærmen, og det gjorde at så snart jeg pustede på den og skærmen vippede det mindste, så gik skærmen i hvid, og jeg skulle lukkede ned og åbne op, mens jeg nærmest måtte give den hjertemassage, med det pres den skulle ha i den ene side for at gide holde skærmen normal så man kunne bruge den, og hvor fedt er det lige?!
Jeg har da førstehjælps bevis og alt det der, men bare ikke til de her computere, de må ligesom klare dem selv. 😉

Jeg slæbte min bedre halvdel med i Elmutanten, faldt straks over en HP fordi den havde det flotteste udseende. Det virkelig vigtig jo, især når man som mig ikke ved en skid om alt det der snak om indhold i den. 🙂
Jeg blev hurtig overmandet og frarådet at købe den med det pæneste design fordi den faktisk var dårligere end den jeg havde derhjemme, altså i det der hastighed og str. jeg ikke fatter en brik af, så jeg endte op med at hoppe på en røvsyg helt sort computer, men den skulle være top lækker indeni. 🙂
Lidt ligesom mig. 😛

Og jeg må indrømme at den faktisk er ret lækker! Jeg har nu efter nogle dages frustration over jeg ikke fatter det nye system i den, altså det der Windows 8,1, som bare er mega rodet i mit lille hoved fundet ud af hvordan jeg kommer ud af programmerne når jeg har åbnet dem, og det dejligt, så jeg slipper for at slukke i arrigskab for at tænde igen og gøre de ting jeg så ville. 🙂 I guder jeg føler mig gammel når jeg kan fare vild i en computer!

Nå men altså nu vi er ved de gode undskyldninger for at købe gaver til mig selv, så kom jeg også til at tage en ny Iphone med hjem, ja ja jeg har været mega uartig. Så jeg ved jo godt den telefon heller ikke ville ligge under træet, men så måtte jeg jo bare til lommerne selv! 😛

Men nu kender I også grunden til jeg har været stille, jeg gik virkelig kold i hjertemassage og langsomme telefoner.
Men nu er jeg tilbage! Juhu

 

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar