Nu er 2014 snart overstået, og jeg sidder lige og tænker over hvad året er gået med

14. december 2014

Nu er 2014 snart overstået, og jeg sidder lige og tænker over hvad året er gået med. Jeg vil da gerne lige dele lidt af det med jer. 🙂

Januar: Returnerede jeg det halstørklæde jeg havde fået i julegave, det sad alt for stramt.

Februar: Jeg blev fyret fra apoteket bare fordi jeg ikke kunne trykke etiketter. Det var vel for fanden ikke min skyld, at flaskerne ikke passede i etikettemaskinen?!

Marts: Er vildt glad! Blev færdig med mit puslespil på bare 6 måneder,
selvom der står 4-6 år på æsken!

April: Der sad jeg fast i rulletrappen på Fisketorvet i evigheder, pga. strømsvigt. Utroligt så længe de var om at få den startet, igen, vi er ligesom nogle som skal videre!

Maj: Jeg havde planer om at stå på vandski i sommers, men kunne ikke rigtig finde en sø med bakke! Fandens til flade land det her!

Juni: Jeg tabte en konkurrence i brystsvømning. Men jeg fik dog klaget efterfølgende, for de andre svømmere snød og brugte armene! Idioter!

Juli: Jeg glemte bilnøglerne inde i bilen og måtte stå ude i et frygteligt regnvejr. Og bilen blev desværre også gennemvåd for taget var slået ned. Det er så typisk!

August: Jeg skulle ringe efter hjælp på 112, men måtte opgive – der findes ikke en 12-knap på mobilen. Det er ikke meget smart fon over min Iphone åbenbart!

September: Der Tænker jeg dybe tanker, hvorfor er der så mange W i M&M poserne? :/

Oktober: Fandens os til de M&M’s! De er vanskelige at skrælle!! 🙁

November: Jeg bager kage. Opskriften siger at jeg skal bruge 12 æggehvider. Men de kan ikke narre mig så jeg koger æggene først, så er det nemmere at tage blommerne fra. 😉

• December: Jeg skal på Discotek hvor man skal være over 18! Hold kæft det tog lang tid at samle 17 personer der kan samme dag!!

hunde

 

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar