Madbussen – Hunde og kattefoder til hoveddøren?

6. februar 2015

Der findes efterhånden mange udbydere af foder til hunde og katte. Endeløse reklamer med alverdens tilbud og rabatter. Og lige så mange undersøgelser og anbefalinger, der forvirrer dit valg. Men man skal ikke bruge så lang tid eller så meget energi på at finde det rette foder til sine dyr for så render man altså træt i det!

Når du skal vælge hunde eller kattefoder, skal du ikke lede i supermarkedet eller i grænsehandlen i Tyskland!

Det eneste du er sikker på at få med hjem fra disse steder er:
-Masser af emballage
-Mindre indhold
-Høj risiko for biprodukter og tomme fyldstoffer, der giver en lav kilopris

Du kan sammenligne det med at købe en pose med kartofler. Kartofler er billige, sunde og mætter. Alt lyder jo helt perfekt. Problemet er, at du får masser af fyld, men også risiko for fejlernæring på grund af manglende proteiner, vitaminer og mineraler.
Din fordøjelse, dit helbred og livskvalitet vil ikke bryde sig om så ens kost i længden. Du har brug for mere indhold, mere smag og bedre kvalitet. Og frem for alt total sammensat til dit behov, da vi ellers bliver trættet af hver dag at spise de røvsyge kartofler.
Det samme gælder dit kæledyr, det stopper med at spise, og ender med at gå helt i stykker fordi den ikke har fået de ting den har behov for.

Jeg har været på det her fodermarked fra helvede, og det fandeme ikke nemt skal jeg hilse og sige.
Når man så endelig har fundet noget man tror er fantastisk, så skal jeg ha det hjem, og jeg har ikke bil, og det virkelig tungt og slæbe de her 12-15 kg hjem i bus og tog, for så at opdage dyrene ikke kunne tåle det, eller lide det, og så havde jeg brugt en helvedes masse kræfter og penge på det.
Og med nyt hjem til dyr som jeg har, så går der altså noget foder til, og det virkelig mange bus og tog ture jeg så må tage.

Men så opdagede jeg Madbussen.dk, de har foder til hunde og katte, og de levere lige til ens dør!
Her tænker I nok, ja så koster det sikkert en bondegård og få Madbussen til at levere ens foder, og nej det gør det ikke. For Madbussen levere nemlig kvit og frit ens foder lige til døren. :D

De har så meget forskelligt og lækkert at vælge mellem, der er til Brugshunde, muskelhunde, jagthunde, hvalpe og katte.

550c40958575a7a15848fabc9c716294

 

Vi havde ved nyt hjem til dyr en hund inde som led af foder allergi, så forsøgte vi os med noget foder fra Madbussen, som de havde sponsoreret til os, og hundens allergi forsvandt, dens eksem forsvandt, og hundens pels blev så fin.

Min mors hund, har problemer med knoglerne efter en skade, og den fik noget medicin, hvor der var noget i foder, den ikke måtte få. Og min mor skulle derfor ud i foder helvede, og finde foder uden det her halløj i som hunden ikke måtte få. Hun forsøgte sig ved Madbussen.dk og her fandt hun lige det foder hun skulle bruge ved blot, en enkelt opringning, og dagen efter havde hun det foder hendes hund fremover skulle spise.

 

Relaterede Indlæg