Jeg har angst og især social angst

7. februar 2015

Mange mennesker nyder at være ude blandt andre mennesker. De bliver glade og bliver fyldt op med energi!
Men for nogen mennesker er det anderledes, for dem med social angst er det drænene og til tider ubehageligt at være blandt mennesker. Og jeg er en af dem!

Jeg har angst og især social angst også kaldet socialfobi. (Det kan du læse mere om her

Jeg er i en periode i øjeblikket hvor det ekstremt! Jeg kan ikke handle, og har ikke lyst til andet end eget selvskab – så da min kæreste ville ud og handle imorgen med mig, startede hedeture, rysten, kvalme, svimmelhed ja det helt gik i gang bare ved tanken – og det endte da også ud i at jeg måtte melde pas til at handle da jeg kunne mærke min reaktion bare ved tanken!

(null)

Normalt er mine dårlige perioder med angst altså hvor det virkelig slemt ikke så lange! Men denne periode har været over en måned og desværre kun blevet værre.

Så derfor har jeg valgt at søge hjælp. Jeg VIL ha mit liv igen.
Så på mandag skal jeg til Tåstrup, derude ligger der noget som tilbyder bl.a. hjælp mod angst. ( og temperament)
Det er et forløb jeg skal følge og jeg håber virkelig det hjælper mig!
Men så ligger jeg her i sengen og tankerne køre – bus, Tog, Mennesker, besvare spørgsmål, måske de vil give hånd? Altså røre ved mig? Puha jeg sveder allerede! Hvilket minder mig om jeg skal ha smidt en ny rullon deo i tasken så jeg ikke pludselig stinker!! :)

Det angst er fandme taget noget rigtig lort!

Unavngivet

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar