Anger management – Det får en chance

19. februar 2015

Som I kunne læse for noget tid siden her på bloggen, så er jeg startet til noget i stil med anger management.
Det er jeg fordi jeg håber at de kan give mig nogen redskaber til at få bugt med min angst, social forbi og mit tider voldsomme udbrud af vrede og frustration. (læs og tænk før du taler for fanden. kursus)

Første gang jeg var derude gik jeg derfra med en øv følelse. Jeg ved ikke hvad jeg havde forventet men det var i hvertfald ikke DET jeg mødte som jeg havde en forestilling om!!
Da jeg kom til den her lille lejlighed, var alle rum fyldt med unge mennesker som hoppede rundt og larmede af helvede til – allerede der havde jeg lyst til at vende om og forsvinde.
Jeg kom ind i et af de rum i lejligheden hvor der sad 3 mennesker – to som står for stedet og som fungere som “støtte personer” og så en psykolog – og det var HENDE jeg ikke lige havde forventet – hun sad der med sit pagehår, som var så fedtet og ulækkert at det nærmest sad fast på huden af hende, og i en lilla spraglet bluse/kjole/jeg ved ikke hvad og så tarvelig ud.
Og jeg må indrømme at hun ikke ligefrem lignede en som kan hjælpe MIG men nok nærmere en som kunne ha brug for hjælp fra mig – altså til at få vasket det hår der. øv altså.

Jeg tager derfra med tanken om det virkelig ikke er noget for mig, og jeg sender derfor den en af de her personer som står for det en sms om jeg ikke tror de kan gøre noget for mig, og jeg gerne vil takke for tiden, men nej tak, og jeg iøvrigt ikke kan overskue bus og tog pga. min angst.

Tilbage på sms får jeg noget jeg ikke havde regnet med.
“Kære Heidi
Det er helt iorden, jeg håber at du finder det som fungere for netop dig så du kan komme videre og af med din angst.
Hvis du fortryder og vil give det bare en chance, så vil jeg gerne tilbyde at kører dig frem og tilbage”

Amen hvor svært er det så at hade stedet og personerne når de er så skide søde, det er jo umuligt ikke og give dem en chance?

I dag henter han mig så, og kører mig derud. Jeg kommer til stedet som igen er fyldt med larmende unge mennesker (De hjælper også unge som skal ud af kriminalitet.) men bliver hurtig lukket ind i samme lokale som sidst sammen med en medarbejder som også var til stede da jeg var der sidst. ( Altså ikke hende den fedet.)

Vi er enige om at jeg starter ud med 30 min og så vil jeg blive kørt hjem igen, for det ikke bliver for meget for mig med larm, mennesker, lyde og så også skal åbne op overfor det her fremmed menneske.

Vi snakker og inden jeg får set mig om så har jeg fået værktøjer jeg skal bruge og arbejde med, og hun har kravlet ind under huden på mig og har læst mig fuldstændig og der er gået en time. Jeg er imponeret og tryg – og fremover bliver hun min kontakt person for jeg har nemlig besluttet at komme igen på næste torsdag hvor jeg er heldig og blive hentet igen.

Hold nu op hvor er jeg glad for jeg gav dem en chance – de fantastiske derude, og jeg tror faktisk på min kontakt person kan gøre en stor forskel for mig.

Anger-management

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar