Jeg kan løbe

12. maj 2015

Hold nu op hvor er det længe siden jeg har blogget, har faktisk savnet det. Men tiden har bare ikke været der.
Der er sket en del i mit liv som jeg pt ikke ønsker at dele her. 🙂

NÅ men..
Kort fortalt har jeg i over 1 år ikke kunne løbe, da jeg har haft for mange attak i mine ben, på grund af min sklerose.
I går står jeg så på løbebåndet, nede i centeret. Ved næsten ikke hvordan jeg skal forklare det bedst, men føler faktisk at mine ben er klar til løb, som om de stærke nok. 😀
Så jeg sætter hastigheden op på båndet, med tanken om at dette kan ende i jeg ryger ud af ruden bag mig og bliver dagens fjols og ende på YouTube.
Men sådan ender det ikke. 🙂 Thank god!
Det ender med at jeg løber omkring 2,6 km for første gang i et år. 🙂 juhuu!

IMG_4875Så da min veninde spørger mig om vi ikke skal hente Gucci efter træning og kører i skoven og løbe så er jeg klar.

Da jeg jo lige efter 1 år er startet på det løb, og min hund er lud doven, så var vi godt klar over vi ikke ville kunne følge med hende rundt, så vi tog hver vores rute i skoven. 🙂
og endte da med at rende lidt rundt inde i skoven også med hunden, som var dybt utilfreds med at vi skulle løbe og ikke “læse aviserne” – men hun hyggede sig alligevel kunne jeg se, og det samme gjorde jeg. 😀

IMG_4889
Nå men ser vores rute vi har løbet samt tiden på det tænker du “Hun har rendt forvirret rundt i den skov, og hun er dælmer langsom” Og du har helt ret, jeg vidste overhoved ikke hvad jeg lavede, jeg tog bare div. stier som så hyggelige ud. Skoven er virkelig smuk på denne tid af året, alt er så dejligt grønt og frisk, og så kan man bare føle friheden derude.
Og når man tænker på jeg ikke har kunne løbe i et år, så er jeg bare stolt over jeg løb i den fart jeg nu kunne og med min bedste ven, ved min side, samt min bedste veninde som støtte i yderkanten af skoven. 🙂

3Jeg er klar over jeg lyder som et damp lokomotiv 🙂 Men jeg har altså absolut ingen kondition, men mon ikke det kommer stille og rolig? 🙂

Se kort video HER fra de smukke omgivelser

Unavngivet

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar