Mads Langer koncert i Tivoli 

12. juli 2015

I fredags var jeg Bettina i Tivoli til Mads Langer koncert, samt sjov og hygge.

Det var så hyggeligt, og der er bare så smukt om aftenen. Desværre gik min telefon tør for strøm, så jeg ikke nåede og få taget alle de billeder jeg ville ha delt med jer. 🙂 Men her er lidt. Vi startede ud med at gå ind på et lille hyggelig sted der hedder Vaffelbageriet. Var sådan hyggeligt sted – og dejligt lige at få varmen inden man skulle ud i den kolde sommeraften, igen. 🙂Og så til Mads Langer!
Han har aldrig været en af de fyre jeg ville kigge efter, men der er altså noget med mænd i læderjakke og med guitar og en mike ik? 😛
Han fik i hvert fald mere af min opmærksomhed på den skærm, end forventet.  hehe..  😉

  
  
Min veninde var ikke synderligt optaget af koncerten, men mere af at grine af mig og mine store ” nøj han er da meget sød” blik. 😛

Nå men vi havde for meget krudt i måsen til at blive stående igennem hele koncerten så vi gik videre rundt og hyggede med gaveshopping og hygge, min kammerat stødte op os ved plænen, men efter en times tid fik han vist nok af os og tog hjem hehe.


  
  
  

Jeg er ret vild med det sorte skilt.. og er faktisk lidt øv over jeg ikke bare købte det med hjem.
Men jeg må jo bare ind og hente det en anden dag. 😉

Unavngivet

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar