Ønskeliste

9. oktober 2015

Der er ikke ret lang tid til jul. (Læs panikken i mine ord)
Min familie altså lige på nær mig er virkelig ude i kvalmende god tid og købe julegaver.

For nogle måneder siden forsøgte jeg så at imødekomme deres julegave handleri helvede i 34 graders varme med nogen små ønsker, jeg sådan lige syntes, jeg manglede, men godt kunne leve uden indtil den 24 Dec.
Og beskeden var, “Det kunne du godt ha sagt, noget, før vi har købt din julegave” – Det er en god ide og få det overstået bevars, men så slap dog alligevel lige lidt af.

Jeg har dog stadig nogen ønsker på listen, som jeg ville elske og se under juletræet. 🙂

19
5 Rice udstikshjerter / Meget GodtBageformeSparegris / Haters / Holger Lysestage

Efter jeg er stoppet med at spise kød, forsøger jeg at være så kreativ som overhoved muligt, og derfor, syntes jeg bare, de hjerteforme er super søde til eventuelt en tærte.
Og så syntes jeg det, er super smart, at de forme ligger i en metal æske, som lige holder sammen på dem, så de ikke ligger og roder og bliver væk imellem alt det andet køkkengrej, man har.

Sparregrisen af jern er bare super, sød, og speciel syntes jeg, og så der en lille nøgle med, så man ikke behøver smadre den, hver gang den skal tømmes. Den skulle stå på mit skrivebord, sammen med stagen. De to billeder havde jeg en tanke om skulle hænge på mit kontor. Lidt selvtillid må man vel gerne ha. Kan lige se mig selv nikke anerkendende til de billeder hver morgen. Hvis de ikke ligger under træet til jul, så det godt, jeg fylder år kort efter. Faktisk er der ikke mange undskyldninger for de kan snige sig udenom denne beskedne ønske liste, vel?!

 

 

Indeholder affiliate

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar