Me and my best friend

27. oktober 2015

Gucci er ikke bare en hund, hun er min bedste og mest trofaste ven.
Det var kærlighed ved første blik da jeg så hende, kunne med det samme mærke vi havde et særlig bånd.
Meningen var at det var en veninde som skulle ha hende, og hun havde hende også i en uge eller to, og så flyttede Gucci ind ved mig. Juhuu.

Jeg føler at min hund er den som kender mig aller bedst. Hun mærker hurtig når jeg er ked og så sidder hun med sine store våde brune hundeøjne og kigger trist på mig, klar til at jeg kan bruge hende som kramme/tude bamse, Når jeg er utryg, så hun mere på vagt og klar til at give lyd og rejse børster, for at advare “det farlige”. Hun (og alle andre hunde) mærker mit humør lige med det samme og det fantastisk.

Gucci lader mig aldrig spise alene, hun sidder/ligger trofast ved bordet, og klar til at lege opvaskemaskine. 😛
Nogle vil kalde det tiggeri, jeg kalder det selvskab.  Hehehe.

FontCandy (2)
Gucci bliver  6 år den 8. November vi har lavet så mange sjove, dejlige og spændende ting sammen, og jeg er sikker på vi får mange flere skønne oplevelser.

Den 8. når hun fylder år, så skal hun fejres med sin egen hundelagkage og gaver.

22

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar