Stalking: Et misbrugt ord! 

6. november 2015

Det muligt, det bare er mig, der særlig, opmærksom når folk bruger begrebet “Stalking” ved alt for mange ting efterhånden!

Det er som om ordet er blevet moderne.

Forleden læste jeg i en gruppe for borgere i den by, jeg bor i, at en mand havde stalket en borgers datter i det lokale indkøbscenter!
Hun skrev, han var en stalker og satte nærmest bål og brand i gang i jagten på den grufulde stalker for nu, var manden gået efter hende ind i 3 butikker! “Stalkeren” gav sig til kende i gruppen, det viste sig, at han er ansat af centeret til at holde øje med tyve! Altså en venlig normal mand, der bare passede sit arbejde!

I en anden gruppe melder endnu en kvinde sig på banen!
Alarmen er sat i gang, hun sender en advarsel ud om en fyr, der stalker hende. Nu advare hun alle om ham!
Ingen spørger ind til, hvad han gør. Altså på nær mig, der til sidst ikke kan styre mig. Både fordi jer er nysgerrig, men også fordi jeg virkelig ønsker at hjælpe og rådgive ofre for Stalking!
Jeg spørger, hvordan han stalker, og hvor længe det har stået på, da det lød meget alvorligt, når man nu vælger og hænge en person ud til skræk og advarsel!
Kvinden svare, “jeg har modtaget 4 beskeder i indbakken fra ham den sidste uge, selvom jeg ikke svare ham.” Han vil mødes og bor kun en by væk. Og syntes, hun er pæn!
Altså bare alm interesse i hende!

Der går nogen dage, så dukker en video op.
På videoen ser man en kvinde sminke sig virkelig grimt!
Hun fortæller, hun gør det for at holde stalkere væk, hvis nogle skulle ha interesse i at stalke hende!

Nu behøver man ikke være den stivestes biiip i badet for at vide Stalking, ikke behøver handle om udseende! Så, lige meget hvor vild en katastrofe du ligner, vil der altid være syge mennesker, som vil se bort fra det og besætte sig på ting som afvisninger, og holdninger! Det ændre ekstrem make-up ikke på!

Stalking
Som offer for Stalking på 7. År er det svært ikke, og, undgå og blive træt!
Hvis de mennesker, som misbruger ordet, gad sætte sig ind i hvad Stalking er, ville de blive overrasket.
Nok mest, fordi det går op for dem, at de ikke er udsat for Stalking, og hvad Stalking gør ved ofre for det!

Jeg er godt klar over jeg ikke kan ændre verden, og jeg har da ofte fået kastet i hoved, at, bare fordi jeg bliver stalket, så må andre gerne joke med Stalking og bruge ordet, selvom de ting, der ytres ofte ikke, er Stalking! Og ja det må man da!

Men det indtil en dag, hvor du, måske selv oplever stalking trust me så dine jokes, om Stalking eller misbrug af ordet ikke længere, nogle, du syntes, er underholdende!

– men der er mennesker, ink dine venner, der stadig vil grine af de jokes, fordi de ikke kender alvoren og de konsikvenser, det har for dig at blive stalket, de kender ikke til den følelse du har i kroppen, den angst og den stress man udsættes for! 😉

Ønsker du at vide mere om Stalking og livet med en stalker, er du velkommen til at booke mig til foredrag eller læse mere om mit liv med en stalker her!

Jeg håber med dette indlæg at give stof til eftertanke.

Go dag!

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar