Paranormal activity the ghost dimension

8. november 2015

Min genbo og jeg trodsede vores forkølelse og tog i biografen i Rødovre centeret. Vi er begge meega gyser fan så vi havde sat os godt op til en god oplevelse!  

Desværre havde to grupper af teenagere fået samme ide som os! De havde åbenbart ikke den samme opfattelse af en tur i biffen som nogle af os andre havde – vi tog i biffen for at se film, og de kom i biffen for at tale og grine højlydt!!

Først råbte en mand de skulle hold mund – og kort tid efter fulgte jeg trop! Det virkede i begge tilfælde i ca. 2 min så var de i gang igen! Man burde kunne få pengene retur når man misser en stor del af filmen på grund af larmende uopdragne møgunger! Men sådan er det ikke desværre. Jeg forsøgte virkelig VIRKELIG!
Nå men det jeg fik set af filmen var ikke noget at råbe hurra for. Det plat og virkelig meget for meget inspireret af filmen mama! Jeg fik 3 chok bevars de 2 på grund af filmen og det 3. På grund af den mand der som jeg råbte af de larmende unger!

Jeg er muligvis nået den alder hvor jeg gerne vil ha ro og ikke gider støjende elementer og egentlig godt gad The og småkager til filmen – men tanken om en bio kun for 25+ eller folk der kan holde deres mund og ikke spiser Chips og slik fra larmende poser under en film syntes jeg lyder som en fed ide! Måske jeg skulle lave sådan en? Og med senge i stedet for sæder!!

Har du set filmen? Hvad er din mening!?

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar