Jeg har ikke fået blogget fordi…

18. januar 2016

12509020_10206136072827098_602492845261738485_n
For at være ærlig så havde jeg planer om at få blogget hver eneste dag i år. Det burde være nemt for mig for jeg er en person, som har en mening og holdning til det meste. MEN jeg har ikke fået blogget en dyt siden min fødselsdag, og det er der flere grunde til.

Jeg fik et attak for noget tid siden som trak tænder ud. Det er det værste attak, jeg har haft i min krop. Og det er desværre i mine ben hver gang.
Ærligt så troede jeg ikke, at jeg kunne komme igennem det, og at jeg ville ende i en kørestol nu. Så jeg har ligget i sengen og haft ondt af mig selv.

MEN jeg kom igennem det, og mine ben går igen uden jeg skal ha støtte til at gå juhuuu.

En anden grund er, at efter jeg er flyttet, så har der været så meget med lejligheden, man vil jo gerne på plads i en fart, og det har så taget sin tid på grund af mit attak (og lungebetændelse ej at forglemme), men jeg er ved at være der.
Når man flytter, så er der altid noget man, lige mangler, så min veninde B og jeg har nærmest boet i IKEA den sidste tid. Hun er selv i gang med den store ombygning derhjemme, så vi har tømt butikken et par gange. Og alle disse nye ting har skulle op og hænge, så der har været hjælpsomme hænder ved mig, når jeg har været hjemme.
Her er blevet super hyggeligt, syntes jeg.

Hvordan går det med mit vægttab?
Det går faktisk super fint, jeg har tabt mig mere end forventet allerede, og det er trods, jeg har haft et par snyde dage på grund af fødselsdage og hygge med gæster.
Jeg har, ikke kunne træne så hårdt, som jeg ønsker mig, fordi jeg har haft de ulidelige smerter i mine ben, men jeg er dernede, og selvom jeg ikke kan løbe på grund af mine ben stadig ikke er helt på toppen, jeg snubler altså, hvis jeg prøver, og løbe, så jeg står bare på cross maskinen eller cykler i stedet eller på løbebåndet op af bakke, så der godt med modstand og det fungere perfekt for mig lige nu.
Mit mål er at kunne løbe igen inden sommer.
Når alle disse undskyldninger nu er overstået, så har jeg faktisk stadig en plan om at få blogget meget mere.
Hver dag bliver det måske ikke til, men et par gange om ugen er ihvertfald planen.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar