Tag ansvar, og stil andre til ansvar!

8. februar 2016

elephant_grande

Jeg ved desværre godt, at dette sker, og det er grunden til, jeg ikke rejser til lande, hvor dette finder sted. Ikke fordi jeg tror, tingene går væk af, jeg vender ryggen til det, men fordi jeg kender mig selv og mit dyrehjerte for godt til at vide, at jeg ville ende i en af deres fængsler dernede og rådne op, efter og ha givet mishandlerne samme tur, som de har budt dyrene!

Jeg er godt klar over, at de ser anderledes på dyrene end vi her i Danmark, gør, MEN dyrene gennemgår netop denne mishandling, fordi turister fra bl.a. Danmark rejser ned, og syntes det så hyggeligt at komme op og ride på en elefant. Men jeg tror ikke, de vil, syntes det så hyggelig, hvis de vidste, at DE medvirkede til mishandlingen ved at støtte mishandlerne med penge for en tur på ryggen af en elefant.

Elefanterne fanges imens de helt små, her knækkes de psykisk, indtil den er medgørlig, når de glade turister, som “elsker” elefanter, skal en tur igennem junglen på ryggen af det stakkels dyr!

Jeg har flere gange stødt på folk, som er vendt tilbage efter en ferie med en fin historie om jeres elefant på rejsen, virkede, til at ha det fint, da i red på den. Kære jer, buk jer ned, så numsen står i klaske højde og prop så den historie så langt op som muligt, imens du drikker et glas surt mælk, for det holder ikke!
Elefant ridning burde forbydes fuldstændig, så man ikke længere har mulighed for at få denne ferie happening!

Når jeg har set eller hørt nogle fortælle mig om deres tur på ryggen af en elefant på rejsen kommentere jeg højlydt på, hvor usmagelig jeg syntes, det er og støtte denne mishandling.
Jeg kan simpelthen ikke ha det indeni, folks skal stilles til ansvar, når de støtter mishandling!

Så kære jer som læser med.
Hvis du en dag oplever turister på ryggen af en elefant, være søde ikke bare og ryste på hoved.
Spørg dem, om de er klar over de støtter mishandling, om de er klar over, hvad elefanten har været igennem, for at de kan sidde på ryggen af den.
TAG ANSVAR, OG STIL DEM, DER RIDER PÅ ELEFANTER TIL ANSVAR!

Sammen kan vi gøre en forskel.

Elephant Family

Rigtig god dag.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar