Hjernescanning: Bare de ikke tager hjernen!

17. februar 2016

For noget tid siden var jeg en tur i MR scanner i næsten 2 timer! Det virkelig længe for jeg hader og ligge i den, og det selvom jeg kommer ind i den som de kalder en åben scanner. Men den er bare slet ikke åben, altså jo den er mere åben i siderne men fra min store tud til loftet i den maskine er der 2 cm. Eller i den stil føler bare jeg får den i hoved hele tiden især når den starter er du vimmer den larmer sådan en!

Nå men for at komme til sagen, var jeg efterfølgende ved min neolog som fortæller mig at alt ser fint ud. Der er ikke værre eller bedre tilstand i kroppen, og jeg er stadig lige så røvsyg som jeg hele tiden har været!

Jeg kører derfra og tænker fedt, min sclerose har ikke gjort mere ud af det end ved sidste tjek, og tænker det skal fejres! Men jeg når ikke engang og komme hjem, før min neolog ringer nærmest grinene og siger ‘ jeg har lige kigget på dine billeder igen, da du holdte fast i du har mere hovedpine og føleforstyrrelser end du plejer, og jeg har hahaha overset to blodkar ved hjernen der fordrejet og jeg har derfor anmodet om du skal tjekkes for det og en operation i hoved tæt på hjernen kommer du nok ikke udenom! Ha en god dag Heidi’ 

Jeg sad helt paf i min mors bil, og så brød jeg sammen! Operation i hoved, tæt på hjernen? Og det fortæller han mig i et telefon opkald, i stedet for lige og ha bedt mig komme tilbage! Hallo, det jo ikke fordi jeg har glemt småkagerne til kaffen – det en mulig operation i HOVED!! Den skal ikke leveres i telefonen den besked!

Nå men telefon besked eller ej så dagen kommet hvor jeg skal til forundersøgelse! Jeg må helst ikke sove da jeg skal være super træt og klar på at sove så snart jeg får dimser på hoved som skal fortælle de kloge en masse! Ærligt jeg har ingen ide om hvad jeg skal trækkes gennem her klokken 12. Men jeg ved det indebære små nåle og allerede der er jeg en mega pivskid, jeg kan ikke fordrage nåle!

Nå men det jeg trækkes igennem skal så afgøre om jeg skal opereres eller om jeg skal leve med det som det er! Altså de gener jeg har nu i form af hyppig hovedpine, føleforstyrrelser og hukommelse som en si, det kan jeg faktisk godt leve med hvis det ik slår mig ihjel! Og hvis jeg på nogen måde kan slippe for operation så gør det, med mindre de siger jeg kan dø af og lade være! TÆNK hvis de fjerner hjernen eller skærer forkert! Det jo ikke som ved en knæ operation hvor man lige får nyt knæ vel!

Jeg slæber min veninde med til ligesom og være ekstra øre og ligge skuldre til når jeg får ondt af mig selv. Tro mig det får jeg så snart jeg ser de har nåle og væske jeg ikke ved hvad gør når de giver mig det!

Jeg er spændt, især på om de melder ud at hjernen skal væk! 😉

Relaterede Indlæg

2 Kommentarer

  • Svar Hjerneundersøgelse: Sådan gik undersøgelsen... | Heidi H Hansen at

    […] I kunne læse i nat på bloggen så skule jeg i dag til forundersøgelse af mulig operation i hoved på […]

  • Svar Sådan gik undersøgelsen af min hjerne... | heidihhansendk at

    […] I kunne læse i nat på bloggen så skule jeg i dag til forundersøgelse af mulig operation i hoved på […]

  • Skriv kommentar