Onebracelet UN Women

5. marts 2016

ONEBRACELET er et armbånd, der er eksklusivt designet til UN Women Sverige for at støtte kampen for kvinders rettigheder i hele verden.
Armbåndet viser, at du støtter kvinders og pigers rettigheder. Ved at bære armbåndet bidrager du til at fremme en mere ligestillet verden, som en dag gerne må være fri for vold og diskriminering mod kvinder og piger.

Ved at købe armbåndet bidrager du økonomisk til arbejdet. 1/3 af indtægterne pr. armbånd går ubeskåret til arbejdet for kvinders lige rettigheder.

27-2300Jeg går med drømmen om en verden uden vold og diskrimination, ikke kun mod kvinder men mod alle levende væsner. Ingen fortjener at føle den smerte på egen krop. Jeg ved personligt efter og ha været i et ekstremt voldeligt forhold, og 8 år med en stalker, hvad for en kamp det er  hver eneste dag for at skjule mine ar på sjælen som volden har medført.

Jeg opfordre jer alle, kvinder som mænd, til at støtte denne fantastiske sag ved at købe ONEBRACELET. Hjælp alle de kvinder du holder af og dig selv, og lad os sammen skabe en bedre ligeværdig verden ♥

a2-1

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar