Eyelash Serum efter en uheldig oplevelse.

6. marts 2016

For noget tid siden fik jeg påsat, vipper i en butik i Brøndbyøster. Noget, jeg virkelig har fortrudt, for det kunne hun godt nok ikke finde ud af, selvom hun pralede af alle hendes fine diplomer, man ikke måtte se!

Hun ville kun sætte buketter på, fordi single lash tog for lang tid, og hun brugte så meget lim, at ens vipper var sammenklistret, det var så grimt.
Jeg spurte, om mine egne vipper tog skade, og hun lovede mig højt og helligt, at det gjorde de ikke, og at det havde hun aldrig set og hørt om. (Noget jeg senere har fundet ud af er løgn. Buketter er det værste, man kan få sat på.)
Første gang hun lavede, det stod nogle af buketterne lige op i luften, mens de andre lå ned, og anden gang, da hun skulle rette fejlen, så klippede hun voldsomt skævt, og igen alt for meget lim.

15151511750634_10205285223036385_3340162932520338711_nJeg måtte ind i en butik for at få hjælp til at få dette af igen, jeg turde virkelig ikke selv og bevæge mig ud i det her lim helvede, jeg var sat i. Butikken, som hjælp mig var mundlamme, da de så det. Og det tog over en time og få dem af igen, fordi hun havde brugt så meget lim, og de havde aldrig oplevet så dårligt et arbejde.
Desværre havde det også gjort, at mine egne vipper røg med af, og jeg sad tilbage med stort set ingen vipper.
Jeg blev rådet til at købe Serum – det skulle få vipperne til at vokse meget hurtigere. Men jeg er meget skeptisk overfor den slags og syntes virkelig, at 900 kr var mange penge for noget, jeg ikke er sikker på, virkede, så jeg valgte at give mine vipper ro efter alt det her.

For noget tid siden tog jeg så alligevel chancen, jeg købte dog en efterligning af den dyre Serum på Wish og til 14 kr ink. forsendelse.

serumJeg har nu brugt den hver dag i 3 uger, og det virker. Mine vipper er blevet længere og mere tætte. Jeg kan igen tage mascara på, uden der står 4 hår og stritter i hver deres retning. (Jeg kan nærmest ikke få mine arme ned af glæde.)
Der lang vej endnu til mine egne vipper er lige så fine som inden jeg trådte ind i butikken i Brøndbyøster, men jeg er tålmodig, jeg er færdig med at få sat vipper på nogen steder det tør jeg virkelig ikke igen.

Billede er fra før Serum og 3 uger efter brug af Serum.

My Collage

▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬
HUGS AND KISSES
▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬

 

 

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar