Jeg bliver ikke forelsket – bare fascineret

27. marts 2016

Halløj Bloggen.♡

I dag bliver et mere personligt indlæg fra mig. Et indlæg jeg i længere tid har overvejet om jeg ønskede at dele, men har besluttet at det vil jeg, efter flere spørgsmål om jeg er i forhold eller ej.

10329318_10206598925198118_2095018077557582068_n

Jeg kan ligge ud med at fortælle jeg ikke er i et forhold, og at jeg heller ikke har lysten til at komme det igen. Jeg går ikke med drømmen om at blive gift og danne min egen kernefamilie hvor jeg hver dag vågner op ved siden af den samme mand resten af mit liv!

Jeg har en del i min omgangs kreds, som undre sig over at jeg aldrig bliver forelsket, og jeg efter 1 år som single nyder og være mig selv og tanken om at det skal forblive sådan.
Jeg har faktisk nogen venner som syntes jeg er dybt mærkelig og som finder det lidt provokerende, fordi de selv søger den eneste ene, eller har den eneste ene. Men jeg har ikke lysten til at have den vej i mit liv hvor jeg skal ha den samme mand resten af mit liv, den livsstil ønsker jeg slet ikke for mig selv.

Jeg har nogle ting i mit liv, jeg virkelig brænder for, og det har jeg ikke lyst til at fravælge eller sætte tiden ned på, og det ville jeg være nødt til hvis jeg skulle være i et fast forhold. Når man er i et forhold, skal man hele tiden tænke på hans behov, og det orker jeg ikke, der er alt for meget som ville rive i mig for at få mig væk.

At jeg ikke ønsker at være i et forhold, betyder ikke at der ikke er mænd i mit liv, jeg er så heldig at jeg igennem de sidste par år har lært flere søde (og ikke så søde) mænd at kende, men jeg har ikke været forelsket, jeg har bare hygget mig, og lært nogen at kende på godt og ondt.

Når jeg møder en ny mand i mit liv, så er jeg klar i spyttet, og ligger hurtig kort på bordet om jeg ikke er på udkig efter en fast partner, og får ofte retur “Det er bare fordi du ikke har mødt den rette” og nej det er ikke derfor. Jeg bliver ikke forelsket. Jeg bliver begejstret og fascineret men ikke forelsket.

Jeg har været i forhold tidligere, men jeg har ikke været forelsket (udover for ca. 19 år siden i min søns far), jeg har følt mig fanget når de begynder og sætte krav til mig, krav som inddrager min frihed til at gøre hvad jeg vil, krav om man skal tage telefonen når den ringer, krav om man skal skrive godmorgen og godnat, og alt det her som nu hører til i forhold, alt dette har jeg slet ikke interesse i.
Min sidste partner sagde ofte “Du er min, vi skal bo sammen en dag” – Nej vi skal ikke bo sammen, og jeg er ikke din, og det bliver jeg aldrig. Vi var i forhold, men jeg orkede det faktisk ikke, og kunne jeg undgå og ses så gjorde jeg det. Der var ikke alle de undskyldninger jeg ikke havde for at melde en aftale fra.
Det var ikke kun forholdet med ham jeg ikke orkede, det har altid været sådan, jeg har ikke lysten til forhold overhoved, men jeg har givet alt for mange en chance uden at ha mig selv med, og det har ødelagt mig og dem.

Min frihed er meget afgørende for mig, og derfor har jeg taget en beslutning. Jeg er ikke typen som skal være i et fast forhold, jeg skal bare ha det sjovt, lære nogle skønne mænd at kende og gøre hvad det passer mig, når det passer mig som single. 😉

HUGS AND KISSES

 

 

Relaterede Indlæg

3 Kommentarer

  • Svar Min lykke kommer aldrig til at afhænge af et andet menneske | at

    […] jeg skrev mit indlæg, om jeg ikke kan blive forelsket men kun facineret og derfor har valgt mit liv som single, fik jeg […]

  • Svar Mine 8 måneder i helvede. | at

    […] Jeg bliver ikke forelsket – bare fascineret […]

  • Svar Mine 8 måneder i helvede. | at

    […] I 5 år levede jeg under jorden, og selvom det er så mange år siden nu så tror jeg at den oplevelse er en del af jeg ikke bliver forelsket men bare fascineret. […]

  • Skriv kommentar