Jeg fik pølse på sexmessen igår…

10. april 2016

Hey Bloggen.

Jeg pølse på sexmessen igår, men det var altså, fordi jeg ikke orkede, og vente på en flæskestegssandwich, så det blev til en fransk hodder .(Du troede lige hva.)

Jeg er virkelig træt i dag og har faktisk ligget i sengen det meste af dagen kun, afbrudt af gåture med hunden, og en tur på Dalle Valle med familien, fordi jeg ikke orkede og lave mad Jeg har så ondt i ryg og fødder efter i går.

Min veninde og jeg var lige inde og runde messen i går. Jeg har et vennepar, som havde en shop derinde. Jeg må indrømme messen ikke siger mig en fløjtende fis, hvis jeg vil se strip, og nøgne mennesker så tænder jeg bare for Paradise Hotel, men når man har et vennepar, som har en stand derinde, så skal man altså ind og vise flaget. 🙂

12966066_10206760597079814_180471079_n
Jeg kan ikke lade være overfor min veninde og kommentere, på at det bare ikke er alle steder, det er indbydende, tingene er bare kastet i en bunke på et sammenklappelig bord. Jeg må indrømme, at jeg var meget overrasket, da jeg så Homowares, bod, alt var sat pænt op på stativer, og flotte, mørke reoler, drengene har stil, deres stand var ikke en lummer beskidt,  nej, der var rent, lyst, og venligt og så var der god smilende betjening! 🙂

Men nu vi var derinde, så gik vi naturligvis også rundt, det kunne jo være, man faldt over noget spændene, og det gjorde vi, vi kom forbi en stand, hvor de lavede piercinger, og det kunne vi altså ikke bare lige gå forbi. Hvem der blev piercet siger jeg ikke, men jeg kom kun hjem med en super lækker pung. 😉

Nu er det tilbage i sengen nøj jeg er for gammel til at være så længe oppe som i nat. hehe

HUGS AND KISSES

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar