Et brev til en mobber.

21. april 2016

Hey Bloggen.
I dag da jeg logger ind på min Facebook profil, popper der en meget ubehagelig besked op som en veninde havde sendt mig.
Den søde pige Malou christensen har modtaget nogen virkelig usmagelige beskeder fra en gut virkelig ondskabsfuld mobning! Han skriver de groveste og mest modbydelige beskeder til hende, jeg forstår slet ikke, at man kan ha så lidt respekt og empati for et andet menneske, min tanke, må være, at han er uden empati, siden han kan få sig selv til at sende den slags beskeder!

 

Billedet viser lidt af de ondskabsfulde beskeder Mads har sendt til Malou!

Billedet viser lidt af de ondskabsfulde beskeder Mads har sendt til Malou!

Jeg har virkelig, ikke kunne finde ro, efter jeg så de beskeder og blev bevist, om at den stakkels pige stadig er udsat for så grov mobning. Det så umenneskelig og skulle modtage den slags beskeder!
Jeg blev selv mobbet i skolen og fik smidt en masse ubehagelige ting smidt i hoved, men det er intet i forhold til dette her. Jeg fandt dog senere hen ud af, at ham, der mobbede mig delte den samme følelse som jeg, nemlig følelsen af ikke og kunne slå til!

Og lige det med at slå til kan være den tanke, mobberen også har. Han er god til at rose sig selv fortælle om, hvor muskuløs han selv syntes, han er, og at han er ligeglad med, hvad andre tænker om ham.
Jeg kunne være tilbøjelig til at tro, at mobberen er et afstumpet menneske, men jeg tror mere, at dette handler om, at mobberen har det skidt med sig selv, han døjer måske med et meget lavt selvværd, måske har han selv været mobbet? Måske har han ikke fået den opmærksomhed derhjemme, han har haft brug for, og nu skal hans vrede ramme en? Og da psyken ikke er stærk, så går man efter en, man ved, i forvejen er udsat for mobning, og derfor vil man altid finde et lige så lavt menneske, som vil bakke en op om ens usmagelige opførsel!
Måske håber mobberen, at han får det bedre ved at rette fokus væk fra sig selv for en stund?

Kære Mobber
Det må være så trist og være så indebrændt og ha det så skidt med sig selv at man har behov for at skrive så grimme ting til andre, for at rette fokus væk fra dit indre fordi du ikke er stærk nok til at deale med dit eget problem!
Lad mig fortælle dig noget.
Dit sind får det ikke bedre og hvis du får det bedre af at mobbe så skal du virkelig søge hjælp!
Dine problemer forsvinder ikke af du rette fokus væk, så mand dig op, og arbejd med dig selv, så dine frustrationer ikke skal ramme uskyldige mennesker som Malou!
Og helt ærligt?! – Så vil jeg hellere veje for meget og ha empati og respekt for sine medmennesker, end at ha din adfærd!
Jeg vejer alt for meget, og det har jeg gjort i mange år, så at spå en dør af det inden for et år, fortæller lidt om din uvidenhed!

Du skulle fandme skamme dig!

Er du klar over at mobning ikke kun gør ondt på sjælen, men også kan give ofre fysisk skade? Kroppen nedsætter evnen til at frigive energier fra offers depoter. 
Mobning stresser ikke kun kroppen psykisk, men også fysisk da den hæmmer kroppens evne til at kickstarte dannelsen af stresshomon Kortisol om morgen.
DU kan være skyld i at dine mobbe ofre ikke får dækket sit daglige energibehov og på sigt vil være ude af stand til at løse almindelige hverdags ting!
DIN adfærd kan ødelægge et liv, og dine trusler kan anmeldes!
Håber dette kan få dig til at vågne op, og stoppe din adfærd.

thumb_COLOURBOX7844011Kære Malou
Du har min fulde respekt.
Det kræver styrke og være i den modvind og stadig stå oprejst, du helt speciel. Du fantastisk!

Du fortjener ikke den behandling.
Du må ikke tro på de ting han skriver, du ER smuk, og du ER dejlig og så du STÆRK!

 

HUGS AND KISSES

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar