Nyt billigt hundeudstyr.

21. april 2016

Hey Solstråler.

Som hundeinstruktør og hundeadfærdsbehandler må jeg nok erkende at jeg er bidt af udstyr til Gucci. Jeg får tit beskeden om at jeg har virkelig meget udstyr til gåture og træning med Gucci. Jeg forsøger hver gang at forklare det er ganske normalt, velvidende om det er nok er få som har 15 forskellige snore og halsbånd i samme farve, men med forskellige muligheder.

Jeg går meget op i, at Gucci kan ses i mørke og er sikker, så jeg har en del halsbånd med lys i, og dækkener med reflekser et til vinter, og et til sommer.

Min største frygt som hundeejer er, at hun en dag løber væk fra mig eller bliver stjålet. Jeg har som ejer af Nyt hjem til dyr været med i mange eftersøgninger af hunde, som er stukket af hjemmefra.
Det er bare så svært og finde frem til hunden igen, fordi man ikke altid ved, hvad retning, den løber i. Men med en GPS er det meget nemmere at finde det bortkomne dyr igen.
Jeg har en GPS tracker til Gucci, som hænger i hendes halsbånd, den er koblet sammen med min telefon, og herfra kan jeg følge hendes færden. GPS’en sender hele tiden information til den app, som kobler GPS og telefon sammen, og på den måde kan man hele tiden følge med i, hvor den befinder sig. Ville ønske ALLE havde sådan en på deres hunde og katte.

GPS'en kører på batteri, de små runde flade. Man kan via telefonen få den til at give høje bip lyde som man kan gå efter. Den blinker i mørke. På telefonen, kan man hele tiden følge med i hvor den er, via et kort og den sender kontant den sidste sporring til ens telefon hvis man beder den om det. GPS tracker er en varm anbefaling herfra.

GPS’en kører på batteri, de små runde flade. Man kan via telefonen få den til at give høje bip lyde som man kan gå efter. Den blinker i mørke. På telefonen, kan man hele tiden følge med i hvor den er, via et kort og den sender kontant den sidste sporring til ens telefon hvis man beder den om det. GPS tracker er en varm anbefaling herfra.

Selvom Gucci bliver 7 år i November, så elsker jeg stadig og træne med hende, og det gør vi på alle vores gåture og et par gange om ugen på et græsområde eller ved vandet.

love

Jeg har netop bestilt nyt udstyr til vores gåture.

 Hundeudstyrs sættet består af: Hundesnor med elastik, samt en godbidstaske og en taske til nøgler og mobil. Det hele kan sættes fast i det tilhørende bælte med refleks.

Hundeudstyrs sættet består af: Hundesnor med elastik, samt en godbidstaske og en taske til nøgler og mobil. Det hele kan sættes fast i det tilhørende bælte med refleks.

Selvom Gucci går rigtig pænt, så er jeg fan af, der er elastik i snoren, så hvis hun giver et ryk, så mærker jeg det ikke på samme måde i ryggen. 🙂
Vi har en snor næsten magen til i forvejen, og det er faktisk den snor, jeg bruger aller mest på vores gåture. Forskellen på den snor, jeg har nu og den nye snor, er, at den nye kan sættes fast i bæltet, og det nu meget fedt indimellem blandet andet, når jeg underviser.

Jeg går indimellem nogen ret lange ture med Gucci, og nu, hvor sommeren er på vej, så bliver en rygsæk altså ikke det fedeste og bære på ryggen, som i forvejen har det varmt, derfor har jeg købt en anden taske til vores ting, som jeg kan ha omkring livet og låret.

Tasken sidder fast omkring livet, og omkring låret og er super rummelig. perfekt til længere gåture med hunden.

Tasken sidder fast omkring livet, og omkring låret og er super rummelig. perfekt til længere gåture med hunden.

De nye ting er shoppet på Wish hvor jeg har shoppet lidt udstyr før, og har indtil nu været tilfreds med kvaliteten af hundeudstyret.

HUGS AND KISSES

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar