Spar miljøet for plastik, og spar penge: Jeg har rabatkode til jer.

18. juli 2016

Det er absolut ingen hemmelighed, at jeg hader og handle ind, og især når jeg står ved kassen, og skal pakke mine vare sammen i en fart for næste, kan komme til, og poserne går i stykker, fordi man skynder sig, eller en vare lige får revet hul.
Det, der sker virkelig meget for mig, er, at hankene på poserne ofte knækker, eller krøller sammen så de skære mig i hænderne.. arg jeg hader det!

Så da Bagify poppede op ved mig, kom de som sendt fra himlen, jeg var nemlig lige kommet hjem lettere gasblå i ansigtet og med ømme fingre, efter en større indkøbstur med ødelægte poser, og en del kr. mindre i pungen efter køb af mange poser der alligevel ikke kunne bære mine vare, uden at pine mine hænder, og ødelægge miljøet.

Bagifys indkøbstasker er fantastiske altså virkelig!!
Vi kender alle til at stå ved båndet og rode med poser, alt imens vores vare bliver mast sammen for enden af båndet, fordi vi lige skal huske og dele varene op i vores poser, så tingene ikke bliver mast og poserne klistre sammen og går i stykker, og så skal man lige finde plads i vognen igen til alle ens poser- i kender det!

Det Bagify har, er indkøbstasker, som er tilpasset indkøbsvognen i supermarkeder. Man hænger dem på det indbygget børnesæde på vognen, imens man handler, og når ens vare er på vognen. så tager man fat i den yderste pose og med et snuptag, så ruller de ned langs vognen og er åben, for man kan pakke sine vare uden at skulle holde på taskerne, imens, for de hænger på vognen – det er smart.

 

sliderbasket
Taskerne er i super god kvalitet kan bære op til 15-18 kg pr. taske. (15-18kg!!!) og er sat sammen med velcro, så man nemt kan skille dem ad, når man skal ind i bilen eller bag på cyklen og ind i hjemmet. 🙂
Du får 4 tasker (1 sæt), der kan sættes direkte på Indkøbsvognen – og dermed er du fri for at betale 3 kr, hver gang du handler.

Udover de fantastiske tasker så der slidstærke indkøbsnet med gode håndtag og et flaskenet til 6 vinflasker, min begejstring vil ingen ende tage.

bagify-indkobsnet.jpgbottlebag-6-flasker.jpg

Poserne tåler vask, der er hul i den ene ende  hvor de lange rør er lagt ind, så man kan tage dem ud og putte sine tasker i maskinen. 🙂
Jeg er svært begejstret for disse tasker, og har derfor været så heldig at få lov til at give jer en rabat kode, så i kan sparre på de i forvejen billige indkøbstasker ved Bagify

Bagify taskerne i alle supermarkeder.

Indkøbscentrene har indkøbsvogne der kan variere i størrelserne.

Bagify taskerne passer på dem alle.

RabatKode: rabat10

FontCandy (56)
a2-1

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar