Du skal bare putte vand på dig, så lader de dig være.

23. juli 2016

Jeg har sagt det før og nu siger jeg det igen.
Jeg føler mig så heldig at jeg bor max. 5 min fra dette her fantastiske syn.

13844044_10207443409709703_1984868692_o

Jeg nyder mine daglige ture med Guccibaby langs vandet.
Jeg kobler jo fuldstændig af, så snart jeg kommer til herud.

I dag var endnu en dejlig og smuk tur ved vandet – MEN (ja, der er et, men her..) Myggene havde virkelig ventet mig, de stod total klar, og havde allerede sugerør og nål fremme, da jeg gik ind på stien.

Jeg ved ikke, om det var, fordi de tænkte, at mine ben ligesom var for pæne for i løbet af nul komma fem. så lignede jeg en kvinde på 38 med byldepest eller ufattelige dårlig hud!
På et tidspunkt får jeg kigget jeg ned på mine ben og det første jeg tænker, er “årh ja, så voksede de hår på benene fanme hurtig, for jeg barberede dem til morgen, og nu de helt sorte – og Ehm meget, meget levende!” – Mine ben var blevet besat, seriøst sorte af MYG, hvor modbydelig er det lige.

Min veninde, som var med dernede, siger på et tidspunkt til mig “Heidi, du skal bare putte vand på dig, så lader de dig være!
Hun er super sød – men hold nu, bøtte myg bliver altså udklækket i vandet, de er vant til våde vinger og våde sugerør!
Men jeg var virkelig desperat, jeg har aldrig oplevet så mange myg, og aldrig så mange på mig, så jeg tager mig selv i at putte vand på mig, altså en del vand.
Hjælper det så?
NEJ, nu ligner jeg bare en med byldepest, der har tisset i bukserne helt ærligt altså! og JA der var myg deroppe også, det virkelig tosset.

Behøver jeg fortælle, at jeg sprang min meditation over ved vandet i dag? Det gjorde jeg, for der er virkelig ikke plads til flere buler på mig. Jeg ligner et bumsebo lige nu!

Jeg skal ha kløet hul på dem alle i nat, især dem i måsen og i min hovedbund!
Naboerne må jeg tro, jeg er tosset, når jeg går og klør mig i håret og bagi. De vil bare tænke, jeg leger hånddukke med lus, der har en fest i mit hår!

Jeg håber i, hygger jer, og nyder det fantastiske vejr som endelig er kommet.

FontCandy (80)

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar