Min søn kunne ha været død.

12. august 2016

Hej med dig.

Som overskriften siger, så kunne min søn ha været død i dag.

I går havde jeg lige mødtes med en hundeven, og sammen var vi på vej ud og gå en aftentur med vores hunde, da min telefon ringer.

Det er et nummer, jeg ikke kender, og tænker, det nok er en eller anden belastende telefon sælger. (Jeg er så træt af dem, de ringer på alle tider af døgnet efterhånden.) så jeg lyder nok meget træt, da jeg tager telefon.

-‘Det Heidi’
‘Hej, mor, det, Oliver. Jeg er kommet til skade, jeg hoppede ned fra et træ og landede i glasskår, kan du ikke komme herind.’
‘Er det alvorligt? (han små griner, så jeg tænker ikke det vildt.) Men ja, jeg kommer selvfølgelig nu og henter dig.’

Da jeg ankommer, får jeg smidt denne her bluse i hænderne, med beskeden ‘Jeg stak min finger i hans sår, for at stoppe blødningen, han blev kørt afsted med udrykning.’

13939401_10207582192099176_3320788339521619042_nDet viser sig, at Oliver havde skåret en stor åre over, og beskeden fra lægen til Oliver var ‘Hvis din ven ikke havde stukket en finger i såret, så var du død, du havde blødt ihjel.’

Heldigvis gik det godt, han er hjemme igen og er på stærke smertestillende, og må ikke lave en dyt i noget tid, for såret må ikke springe op, og pulsen må ikke stige for meget, for, så stiger trykket i blodet.

13900328_10207582889116601_390061170414289691_n
Oliver mistede en del blod, og fik helt rynker omkring sine øjne, noget, han normalt ikke har. 🙁 så selvom han smiler på billede, var han absolut ikke okay. 🙁

51515Sådan ser han normalt ud. Der er ikke de indsunket øjne. Som på syge billede.

Da vi kom hjem, havde han så mange smerter at han sad og bed i sin arm, og hovedpine pillerne virker altså ikke, så jeg ringer til 1813 og vi skal komme over på skadestuen, så vil de tilse ham og give ham noget der kan dække hans smerter.

IMG_9714
Her sidder vi i 3-4 stive timer, hvor han flere gange må ligge ned fordi han er så svimmel, og forkvalmet. Han kommer endelig ind, og de skifter hans forbinding, og han får nogle stærke piller, de forstår slet ikke at Rigshospitalet ikke har givet ham noget udover den ene morfin piller, som ikke længere virker. De virker, og han kan nu holde det ud, og så håber og krydser vi fingre for han hurtig heler og bliver smerter fri.

Jeg føler mig så heldig over, han stadig er i live, det kunne ha endt anderledes, og gud. hvor er jeg glad for, det ikke tog ham fra mig.

Kære læsere, pas på dig selv og hinanden derude kig, hvor du går.

Og til  røvhullerne der smadre flasker, og lader skår liggende på gaden, SKAM DIG, dine skår kan tage livet af andre og lave skader samt skære poterne på dyrene. BRUG HOVED!!!

Rigtig god weekend.

FontCandy (80)

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar