1 år siden jeg fulgte Cecillia og Isabel op af kirkegulvet

30. august 2016

I går var det 1 år siden, at jeg havde den ære at følge Cecillia og Isabel op af kirkegulvet.
Jeg husker det, som var det i går.
Jeg var lige så nervøs som dem. (Var nok mest nervøs faktisk.) Kirken var fyldt med pressen, fordi Cecillia og Isabel var de første transkønnede af samme køn, der blev viet i kirken.
Jeg kæmpede for ikke at tude for det altså ret stort og få æren af at gå op af kirkegulvet med brudeparret, som jeg gik arm i arm med.
Og nu er det så 1 år siden.. 1 år!!! hold op tiden går hurtig, og de skønne damer er stadig smask forelsket, det så fedt!


Parret havde valgt at dele deres 1 års dag med 5 af os, der var med til brylluppet. Det 1. År blev fejret med bowling og burger.

Tøserne kender ejeren af stedet, så jeg fik styret min lyst ( ja ja var ikke den eneste nysgerrige) på, hvordan der ser ud bag banen, så vi fik en tur bag ved det hele. Hold da lige op, hvor det larmer deromme bagved!

Det skilt fik jeg meget sjov ud af 😉 ” der plads til flere kegler, hop du bare op hvis du ren”

Bagefter spiste vi kæmpe burgere og kagen fra brylluppet, som jeg selvfølgelig glemte og tage billede af der typisk mig total madøre. Men det smagte fantastisk!

Vi sluttede selvfølgelig af med drengene mod pigerne i disko bowl og vi vandt stort over drengene! Selvfølgelig!

Det var en rigtig skøn, og sjov aften i dejlig selvskab.

I dag går jeg meget stille rundt, jeg har virkelig ondt i den ene balle, samt arme, fingre og ben, det er åbenbart vildt hårdt og spille det bowling. 😀

FontCandy (80)

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar