Kræften forsøger at tage min bedste ven

13. september 2016

Halløj.

Jeg har haft kræften meget tæt inde på livet, jeg har mistet min moster, og min morfar til kræften, og lige nu er jeg ved at miste min bedste ven og min store kærlighed Guccibaby til kræften.

14317504_10207820409854471_4595059116649508668_n

For noget tid siden opdagede jeg en knude bag det ene bryst, der var den knude på størrelse med en lille mandel. Jeg stivnede, jeg vidste inderst inde godt, hvad det var, men jeg håbede, at det bare var en fedtknude.
Jeg tog til dyrlægen for at få det tjekket, og der er ikke nogen tvivl, kræften forsøger nu også at tage min bedste ven fra mig.
GucciBaby har brystkræft, og kræften er på en uges tid vokset til en stor knude på størrelse med en valnød.

Selvom hun bliver opereret for det den 21., så ved vi ikke, om det har spredt sig endnu, med andre ord så ved jeg ikke, om jeg mister hende nu, eller om hun kan reddes.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er meget knyttet til hende. Jeg har et helt særlig bånd til hende, et bånd, jeg ikke har oplevet før trods, jeg er meget stor dyreven, så tanken, om mit liv uden hende måske skal til at starte, har jeg så svært ved at rumme, og det også grunden, til jeg ikke har fået blogget alt det, jeg gerne ville – jeg kan ikke samle mig om noget som helst. Jeg ønsker bare at bruge alt, min tid med 100% fokus på hende, indtil vi er sikkert i havn igen.

Jeg har fået lov at være med under hele operationen, det bliver hårdt, men på den måde efterlader jeg hende ikke på noget tidspunkt.

Det er virkelig en hård tanke altså tanken om at hun ikke vare for evig. Bare jeg skriver, det her så løber mine tåre ned af kinderne.

Jeg krydser alt, som krydses, kan, for at hun får lov at blive ved mig længe endnu, dog skal det ikke være for enhver pris. Hun skal kun være her, hvis det er værdig for hende at leve, for hun skal ikke lide, fordi jeg vil savne!

Men hun er en sej lækker melbolle fyldt med kærlighed, så jeg håber, det denne gang er os, der får lov at vinde – jeg håber at vinde mere tid med bedste ven og på at hun efter sin operation er 100% rask igen for hvis nogen fortjener et langt og dejligt liv så det hende!
Hun gør mit og folk omkring os liv så meget bedre, hun er elsket af alle som møder hende!

166336_1624611381454_277071_n

FontCandy (80)

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar