Botox: Næ tak min forkølelse fucker mit ansigt op gratis

3. januar 2017

Halløj.

15726256_10208748288050846_3869316030649229216_n

Jeg har ligget syg alle juledagene, sådan virkelig syg. Høj høj feber, og med sådan forkølelse at jeg omgående havde takket ja hvis Klinex havde ringet og tilbudt og sponsorer min næse!
Jeg boede nærmest i min seng i en uge (og her er jeg meget ynkelig det lover jeg jer!)

En nat da jeg skal på toilettet. (Jaa ja jeg er medlem af nattissernes klub) og står og vasker mine hænder så får jeg kigget mig i spejlet. (Gud forbyde det når man er syg!!)

Her får jeg øje på følgende:
1: Min hud under næsen og PÅ næsen er så tør og ridset af at pudse næse at det mærkes som overskæg!
MEN det ligner udslæt, eller starten på overskæg!
Frækt? I dont think so…

2: Mine poser under mine øjne er større end de store indkøbsposer Netto sælger ud af!

3: Min overlæbe er pludselig blevet større end min underlæbe. Dette giver mit ansigt et udtryk som en and med voldsomt overbid, eller en skønhedsoperation der er gået galt!

Dette får mig til at sukke, og små grine og så hører jeg…

4: Stemmen fra en der har drukket hver dag hele livet, jeg er hæs!

Her for der en tanke igennem mit hoved: ‘Hvad skal jeg dog med Botox og Filler når jeg helt gratis kan få en forkølelse der fucker mit ansigt total op!’

Da jeg hoster igen, og river fat i den sidste pakke Klinex, bliver jeg bekræftet…
Det kan sagtens bliver meget værre.
For min hud under næsen sprang helt, så jeg kunne se frem til sår imellem læbe og næse. Det vil altså sige mit eksem look, bliver byttet ud med noget der med sikkerhed vil lige overskæg! (Må jeg ha lov at sige et stort tak for lort!! Det var lige op til nytår og det vil ikke kun se skidt ud, det vil jo også komme til at gøre naller langt ind i det nye år..)

Jeg ved ikke hvad jeg har gjort men på få dage får jeg på mystisk vist ( okay okay en masse Make-up) fået det dækket så jeg kan bevæge mig frit på gaden uden at få for meget opmærsomhed på mit “overskæg” men tør knapt smile af fare for det springer, for det gør naller skal jeg sige dig!

FontCandy (80)

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar