Gucci goes pink

25. februar 2017

Guccibaby har fået ny frakke i PINK. Passer perfekt til hendes snehvide pels! 

Den er super fed, dækker godt op om halsen, går langt ned om hendes lår, og dækker mavsen super fint! Og så der lavet åbninger til halsbånd eller selen samt reflekser og elastikker som holder fast om bagben og så den super billig i forhold til hvad man normalt må slippe for frakker i den str. ( XXL)- whats not to like! 

Hun er da bare for lækker i den hundefrakke ik?


Læg lige mærke til hendes overlæbe haha hun er herlig.


Jeg er meget begejstret for “hætten” den sørge for hun ikke for kulde på samme måde i nakken når vi er ude! Og jeg slipper for at binde tørklæde om halsen på hende. 😉 


Luk så den opgangs dør op mor, så jeg kan komme ud i min nye frakke og rulle mig i sneen! 


Er vild med den frakke til hende! Og den holder hende varm på vores ture! 

Guccibaby er desværre ramt af kræft på ny, og kan ikke helbredes denne gang 🙁 så det super vigtig for mig at hun ikke skal bruge energi på at holde sig varm og med denne frakke ( som hun fik i gave fra Randi som ejer Guccibabys gode ven Dusty) kan hun være ude i flere timer uden at fryse! 

Hun havde en frakke i forvejen men i blå og uden “hætte” og knapt så lang ned at hendes ben, så den her et klart vores yndlings nu. 🙂 

Frakken findes også i sort og koster 150 kr!! Det vildt billigt for så god kvalitet! 
Vi er fan! 

Relaterede Indlæg

2 Kommentarer

 • Svar christinelevinhansen at

  Lige meget hvad, så er det en super god ide at give hunden lidt tøj på. Jeg har en Bomuldshund, så det er hverdag herhjemme. Det gør mig meget ondt, at din Gucci er syg. Jeg ønsker alt godt for hende. De bliver jo lige som vores små børn, det er forfærdeligt, når de er syge.

  http://christinelevinhansen.bloggerspoint.dk

  • Svar Heidi H Hansen at

   Ja det er frygtelig når de syge – især så alvorligt. Man bliver lige mindet om de ikke er her for evigt.. 🙁 Den tanke har jeg det meget meget svært ved.

  Skriv kommentar