Dry-clean forvandlede min sofa.

24. marts 2017

Jeg kan lige så godt sige det som det er.
Min grå stof sofa har stået model til lidt af hvert.
Den havde nærmest skiftet farve, fra grå til grå med brunt skær og pletter.
Man tænker ikke over det til hverdag, men stof suger alt til sig.

Jeg har længe gået og været træt af de pletter min sofa havde fået, men jeg syntes altså det der med at få den renset, var en ret dyr fornøjelse, og da jeg ikke har et pengetræ stående, (hvor får man mon fat i sådan et?) var jeg faktisk gået i gang med tankerne om jeg nok skulle ud i at købe en ny sofa for at få bugt med de pletter.

Men så faldt jeg over Dry-Clean.dk på Facebook. Her kunne jeg se alle de positive tilbagemeldinger de havde, og jeg tjekkede hurtig deres priser. (Der er vi tilbage ved det manglede pengetræ.) De koster langt under halvdelen af hvad de andre jeg havde tjekket ud skulle ha’.
Jeg tog chancen, til de penge så havde jeg også råd at sige “Pyt” hvis de ikke levede op til det de lovede. (Man får pengene retur hvis man ikke er tilfreds.)
Så jeg skrev til dem via Facebook, og fik hurtig svar, her bad Hüseyin om at få et billede af sofaen, og en af pletterne. Dette fik han med det samme, og han gav mig en tid allerede dagen efter.

Da Hüseyin kommer har han en stor “støvsuger” med som han hælder vand og deres rensnings produkt i.
Han forklare at det ikke er skadelig for børn og dyr, og at der ikke er parfume i. FANTASTISK for jeg har hund, og mega sart hud.


Herefter går han i gang. Han gør hele sofaen våd med den der “støvsuger”, og herefter sæber han den ind, imens han forklare at det første lag han sprøjtede på sammen med vandet gør at snavset der ligger dybt i sofaen vil trænge op til overfladen, altså renser Dry-clean sofaen helt i bund.
Herefter sæbede han hele sofaen helt ind, og her ser jeg han har ret. Farver fra grønne og lyserøde tusser  kom frem i stoffet. Ting man troede var vasket væk, var slet ikke væk.Herefter går han i gang med at suge det hele op igen, ink. farvene fra tusserne, imponerende.


Det her er vandet efter rensningen af sofaen. Tænk sig engang hvad man sidder i af snavs. Det altså klamt.


Altså jeg skal ikke ha ny sofa foreløbig for Dry-Clean har fikset pletterne så min sofa står som ny igen.
Jeg er ret imponeret, og så det billigt og SÅ god service!

Så hvis du sidder i en stof sofa som ikke fejler noget men som bare er så fyldt med pletter, at du overvejer en ny sofa, så gør dig selv den tjeneste og kontakt Hüseyin først.
Ikke nok med pletterne forsvinder, så dræber deres middel også bakterier som sidder i sofaen.
Det er ikke mindre end fantastisk.

Man tænker måske ikke over det, men en stof sofa er jo lidt ligesom tøj, det skal vaskes indimellem.

Jeg vil lige vise jer lidt før og efter billeder, så kan i måske bedre sætte jer ind i min begejstring.

FØR


EFTER

FØR

EFTER

Det er ikke sidste gang jeg ringer efter Dry-clean det er helt sikkert.
Hvis du som jeg vil ha renset din sofa af Hüseyin kan han kontaktes på Tlf: 51 88 50 52 eller via. deres Facebook side.

Annonce.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar