Jeg er gået amokos med mit kamera, så der er Guccispam

11. april 2017

Jeg elsker og tage billeder, også af min hund Gucci. Det er bare som om jeg ikke kan få billeder nok af hende. 😉 Hvis jeg røber her hvor mange billeder jeg har af hende, så vil i sikkert i kor råbe ” Så få dog et liv menneske” Men helt ærligt hun er så gude smuk, og virkelig cute, så det svært ikke og tage billeder af hende.

I dag undgik hun heller ikke mit kamera.

Meningen var jeg kun ville dele et par stykker af dem fra i dag med jer, men jeg har ganske enkelt ikke kunne bestemme mig, så der kommer altså Cutness overloaded herunder.

Gucci har fået ny bamse, normalt splitter hun dem i hele stuen i løbet af 5 min. men den her bamse har hun ikke rørt endnu.


Jeg ved godt hun har møgbeskidte poter. Men vi er på besøg hos min mor, og der var åbenbart noget i haven som skulle graves op, så det fiksede gardner Gucci da lige med sine ellers så fine hvide poter.Jeg syntes hun er så smuk, og man kan slet ikke se hun er ved at være en ældre dame.
Hun blev efter en time foran lisen pænt træt af mig. 😉


Håber I har en dejlig dag. 🙂

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar