Ny livsstil: Jeg skal smide et voksent menneske!

6. juni 2017

Nu det skal det være, jeg SKAL tabe mig. Ikke kun 5-10 kg, nej jeg skal smide et voksent menneske! 😉

Jeg har forsøgt flere gange (og delt mine forsøg med jer), men flere af de madplaner jeg har prøvet, har jeg seriøst ikke kunne holde. De har været super besværlige, og kostet en formue at handle ind til og da jeg hader og være i et køkken, og i øvrigt er elendig til at lave mad, så er min motivation hurtig røget helt i vasken og min røv er igen landet i sengen hvor min manglede energi har smidt mig i drømmeland, og efterfølgende vågnet skide sur og med hovedpine.

Men nu skal det være slut! Og det mener jeg,også selvom jeg ved jeg får migræne den næste tid da min krop er vant til sukker hver dag, i ret store mængder, da jeg drikker en del sodavand!

Jeg har fået en personlig træner 3 gange om ugen, som har lovet at svinge pisken hårdt, og se skuffet ud hvis jeg ikke har nået det resultat vi aftaler.
Jeg kan ikke svigte når nogle forventer noget af mig, og det nemmere og komme afsted når der står en og venter.

Min skønne momse støtter mig fuldt ud og af hende har jeg fået denne fantastiske bog som Mascha ‐vang har lavet. Bogen er skrevet super godt, den er fyldt med gode råd, en træningsplan som kan bruges hjemme, og en nem madplan samt opskrifter.
Hvad er der ikke at kunne lide?


Jeg har taget et valg i takt med jeg vil smide mine kilo, og det er at jeg ikke skal i butikkerne og handle, da jeg fristes dernede, og jeg har ygradad som en regnorm, så derfor satte jeg mig ned, og lavede en indkøbsliste, tjekkede ind på Nemlig.com og shoppede mine varer. Så blev jeg ikke fristet.

Og jeg forærede en nabo chokoladen som nemlig.com sendte med mine varer som gave. Jeg er faktisk ret stolt for det var min yndlings chokolade. 😉
Men nu har jeg taget valget. Jeg er ærlig talt møg hamrende bange for at dø af min overvægt, så nu SKAL det gå godt!

Kryds pølserne for mig, og vær klar på opdates!

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar