Min træning vandt over min kvalme og dovenskab.

1. juli 2017

I dag vil jeg ligge ud med at klappe mig selv på skulderen.
Jeg har haft en værre nat, uden meget søvn, og da jeg vågnede, havde jeg kvalme. Det har jeg faktisk hver morgen bevares. Men til morgen var det altså voldsomt.

Jeg lå faktisk længe i sengen og overvejede og blive liggende (Guccibaby bliver passet ude til i morgen. ) kiggede virkelig mange gange på klokken. Ved ikke om jeg håbede at klokken på ville vise det var for sent og lette måsen eller hvad det var. Men for sent var det ikke.
Så da klokken var halv 12 (Stedet lukker klokken 13.) tog jeg mig sammen, og besluttede at min træning måtte vinde over min kvalme og træthed.

Det var ikke fordi jeg skulle styrketræne eller noget, det gør jeg faktisk kun 3 gange om ugen med min personlige træner.
Men cardio med intervaltræning, gør jo også en stor forskel, når man gerne vil finde sin forsvundne kondition, og smide de her mange kilo.

Nedenstående billede er taget efter 1. times cardio på crossmaskinen, det er grunden til jeg er hummer i hele masken.

Jeg er godt klar over jeg langt fra er en sylfide. Men det har jeg altså tænkt mig og blive. og med sådan billede, så er du også med til at med tiden kunne se en forskel på mine “se mig jeg kom afsted” billeder. 😀

1,2,3 klar ti dobbelthage. 😉

Sender ofte live når jeg er på vej til træning, eller til træning.
Vil du følge med så er du meget velkommen på Facebook  og Instagram

og skulle du ha lyst til at stille spørgsmål, så hold dig ikke tilbage. 😀 Jeg vil svare så godt jeg kan, og kan jeg ikke lige svare vil jeg undersøger det og vende tilbage. 😀

Jeg er som bekendt omringet af eksperter (Heldige mig.) og derfor vil jeg på fredag, sende live med min kostvejleder på min Facebook side.
Så hvis du havde chancen, hvad ville du så spørge en kostvejleder om?
Jeg samler lidt spørgsmål sammen, til fredag og vil spørge hende på vores live fredag. 😀

Ha en dejlig dag. :*

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar