Forbrænder kalorier imens jeg ser serier

13. juli 2017

Den sidste tid har jeg jo været ramt af modstand fra min krop. Som om den kæmpede mod min livsstilsændring. Så fik jeg betændelse i skinnebenet, så ondt i ryggen/lænden, brækket en tå, ondt i skulderen og nu knæet!

Mit knæ gør så ondt at hvis jeg går ned i knæ som ved squats blandt andet, så trækker det tænder ud! Det brænder, og svier og smerten kan ikke beskrives! Status er så at mit knæ ( højre) nu er blevet overbelastet og skal ha lidt ro!

Ærligt så satte jeg mig ned og vrælede da jeg fik den besked! For hvad så med min træning, og med min fedtforbrænding?

Jeg kan og må ikke løbe, jeg kan og må ikke gå ned i knæ og må faktisk ikke ret meget med sådan knæ!

Men jeg må gerne styrketræne overkrop og arme og må heldigvis også gerne bokse! ( Jeg er blevet ret glad for boksning) Og jeg må cykle dog uden for meget belastning eller bruge Crosstraineren hvis jeg skifter imellem baglæns og forlæns, sikke en lettelse, så går jeg da ikke helt i stå med det cardio.

Faktisk havde jeg bestilt en Crosstrainer, jeg elsker dem og kan stå der længe, men fandt da lige ud af hvor meget den fyldte, så retur med den og ind på den blå avis og finde en motionscykel i stedet!
Her var jeg så heldig at finde en der står som ny til 50,- så den blev hentet med det samme og taget i brug! ??

Da jeg havde fået den hjem, og sad på den kunne jeg mærke humøret stige! Selvom der ikke er meget modstand på den, ( max.

2 ellers gør det nas) så forbrænder jeg, så svedet driver!

Jeg sad der en time til aften imens jeg så serie på Netflix! Planen er den skal ind og stå i soveværelset fremfor i stuen. Men skal lige ha styr på pladsen og noget underlag så min underbo ikke bliver chikaneret af jeg nu pludselig træner som skulle jeg give gutterne baghjul i Tour de france. ?

Men trods lidt modstand og rolig tempo fik jeg da forbrændt lidt kalorier og kørt 18. Km. Og humøret er i top!

 

 

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar