Normalt er søndag min hviledag

16. juli 2017

Well Hello 🙂 

Normalt er søndag min hviledag! Dagen uden træning, dagen hvor jeg tuller rundt hele dagen i løs t-shirt og natbukser og gør rent og ellers bare ligger på sofaen uden planer og jeg elsker mine søndage! 

Igår lørdag var dagen fra start som en søndag. Jeg vågnede uden energi, fik aldrig rigtig andet end nattøj på, heller ikke selvom en veninde kom forbi til hygge. 

Hele dagen forsøgte jeg og tage mig sammen til at springe på motions cyklen, men ærligt så kom jeg aldrig op på den cykel! I stedet gik jeg tidlig i seng! 

I dag søndag skulle jo så være hviledag men det går så ikke når jeg sprang over igår, det holder min samvittighed ikke til. Så selvom jeg nu sidder på cyklen i skrivende sund så skal i vide jeg er ved at omkomme af træthed ( tak til en nabo for at vække mig med boremaskine og for at blive ved i flere timer) og dovenskab men min samvittighed tvang mig op på den sadel! 

Og tro mig når jeg har siddet her i en time, så har min samvittighed det bedre og jeg har nok mere energi, for energi får man af at træne selvom det er på en motions cykel! Og hvis ikke? Ja så er det søndag og så må man gerne nappe en time på øjet. 🙂 

I øjeblikket ser jeg ” Døde piger lyver ikke” imens jeg cykler. Så det som om tiden går lidt hurtigere. 

Nu lyder det måske som om jeg stadig hader og træne. Men sådan er det ikke. Jeg er ret vild med det. Men dage som igår og i dag er hårde for uden nok søvn eller hvis man ikke er på toppen bliver man ( eller jeg gør) ret dårlig! 

Men ingen undskyldninger, dem fik jeg opbrugt igår. ?

Og Hey der er kun 45 min. Til jeg må slappe af for i dag inden træning med min personlige træner kalder imorgen. ??


På med smilet, tænk på sved er fedt der græder og sigt efter målet. ??

Ha en rigtig dejlig dag. 

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar