Boksetræning på en sandsæk

17. juli 2017

Jeg har min personlige træner 4 gange om ugen. Vi styrketræner, og bokser og jeg ved godt jeg har sagt det før men jeg elsker det boksning.
Vi var begyndt og tilføje spark, men så fik jeg alle de her skader, så det trækker vi lige et par uger med. 🙂

Jeg har virkelig en fantastisk træner, som hver gang tager mod “tæv” – og guderne skal vide jeg HADER og slå på ham, selvom det kun er på de dimser han holder på, og i nyrene.
Men jeg er ikke god til det vold der, så det grænseoverskridende og slå til ham.

I fredags havde han simptelthen så ondt i sin skulder, at vi blev enige om at vi skulle hænge sækken op, og bokse på den i stedet.
Det samme i dag, der drillede hans skulder stadig, så vi brugte sækken. 🙂 Han skal dælmer ikke ha en skade så han ikke kan træne med mig jo – Det er nok han skal på ferie igen! (Igen!! Jeg tror ikke han ved hvor meget man savner ham når han er væk, hans træning er fantastisk.)

Nå man han hang sækken op, og så optog jeg boksetræningen i dag, på sækken., som vejer ca. 40-45 kg.  🙂

Orginalen ligger på Facebook. 🙂

Jeg glemmer stadig og beskytte  mit hoved med den modsatte hånd, men det skal nok komme med tiden. Min hjerne slår bare fra til boksning fordi det er stjerne hårdt ( og vi har styrketrænet inden), altså så hårdt at sveden sprøjter ud af hovedet på mig, og mit hår er gennemblødt.

Hver gang går jeg derfra er det med ben og arme der dirrer, og kan ikke tænke en eneste tanke for det er jeg for træt til.
Det er SÅ fedt!

Da jeg startede sagde min træner at jeg nok skulle komme til at “hade ham” og få lyst til at “slå til ham” en dag, efter en måned er den dag endnu ikke kommet, jeg har ikke ord for hvor god og sej han er. Han gør den vildeste forskel for mig i min træning. Han hepper på mig, han presser mig, men aldrig for meget, han griner af mit brok, og ryster på hovedet af min dårlige humor.

Og NEJ jeg har ikke fået penge for at rose ham til skyerne, jeg gør det af egen fri vilje fordi han fortjener hvert et ord, og er stolt af netop han får lov at løbe i mål med mig om et års tid!

Hvis du sidder derude og gerne vil træne, men tøver fordi du måske ikke tror du kan, og av det gør da også lidt ondt bagefter og måsen er for tung til at komme op af sofaen, og alle de undskyldninger jeg også har brugt. Så tag fat i dig selv, riv dig selv op i nakken og kom afsted. Med eller uden personlig træner, bare kom afsted. Man får det fantastisk, og en masse lækker energi 🙂
Når jeg kan, så kan du også!

 

 

 

 

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar